Gazete Vatan Logo
Futbol Yeni teknik adam için gündem Katanec!

Yeni teknik adam için gündem Katanec!

Türkiye Kupası Şampiyonu Akhisar, Okan Buruk’un yerine gelecek isim için harıl harıl çalışıyor. Safet Susic’le görüşen Yeşil-Siyahlılar, son olarak Slovenya Milli Takımı’nı çalıştıran Srecko Katanec’le de dirsek temasında.

Yeni teknik adam için gündem Katanec!

Yeni sezonda ülkemizi direkt olarak Avrupa Ligi’nde temsil edecek olan Teleset Mobilya Akhisarspor’da Okan Buruk’la yolların ayrılmasının ardından gündeme birçok isim geldi. Takımı yabancı bir teknik adama emanet etmek isteyen Ege ekibinde son olarak Alanyaspor’u çalıştıran Safet Susic’le görüşmeler devam ediyordu. Bu süreçte Akigo’ya flaş bir öneri daha geldi: Srecko Katanec. 2012’den 2017’ye kadar Slovenya Milli Takımı’nın başında bulunan 54 yaşındaki hocayla da görüşmeler başladı.

20 senelik hoca

Futbol kariyerinde Partizan, Dinamo Zagreb, Stuttgart, Sampdoria gibi takımların formasını giyen 54 yaşındaki hoca, teknik adamlığa 1998’de yine Slovenya Milli Takımı’nda başlamıştı. Sırasıyla Olimpiakos, Makedonya Milli Takımı ve Birleşik Arap Emirlikleri Milli Takımı’nda görev yapan Katanec’in Türkiye’ye gelerek kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazır olduğu da gelen haberler arasında.

(Fanatik)