Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Yeni Trabzon yola çıkıyor!

Yeni Trabzon yola çıkıyor!

Transfer dönemini sezon bitmeden açan Trabzonspor’da sıcak saatler yaşanıyor... Takımın her mevkisine transfer planlayan Bordo-Mavililer’de tablo hafta sonuna kadar netleşecek, gündemdeki isimler son kararını bildirecek.

Yeni Trabzon yola çıkıyor!

Trabzonspor’da transfer hareketliliği hız kesmiyor. Kadroya takviye işine sezon bitmeden başlayan, anlaştığı isimlere imza attırmaya odaklanan Bordo-Mavililer’de hedef, yeni yıldızların yeni sezon kampına, yani haziran ayının sonuna yetişmesi. İşte gündemdeki isimlerde son gelişmeler...

Zoran Tosic zorluyor

Manchester United, Köln, Partizan gibi Avrupa’nın önemli kulüplerinde forma giydikten sonra soluğu 2010’da CSKA’da alan 31 yaşındaki stopere son teklif yapıldı. Deneyimli oyuncudan istenen; en kısa zamanda ön mukaveleye imza atması, transfer sezonu açılır açılmaz resmi sözleşmenin yürürlüğe girmesi. Sırp futbolcu ise, “Kariyerimin son imzası. Tüm teklifleri görmek ve ondan sonra karar vermek istiyorum. Bana bunun için biraz zaman tanıyın” mesajını verdi. Trabzonspor’un verdiği süre ise 10 gün.

İlk imza Serdar'dan

Lokomotiv Moskova’nın stoperi Serdar Taşçı, uzun zamandır teknik direktör Ersun Yanal’ın istediği bir isim. Hatta Başkan Muharrem Usta ile birlikte Moskova derbisinde son kez izlendi, karar verildi. Serdar Taşçı’nın Beşiktaş’a imzayı atan ilk oyuncu olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı

Ndiaye bu kez olacak

Trabzonspor, devre arasında da Ndiaye’yi istemiş, olmamıştı. Hücuma dönük orta saha konusunda bu kez şartlar çok daha pozitif. Senegalli futbolcu, Karadeniz ekibine ‘evet’ dedi ve kulüplerin anlaşmasını bekliyor. Serdar Taşçı ile birlikte kampa ilk gelecek oyunculardan birinin de Ndiaye olması bekleniyor.

Forvette pazarlık zamanı

Fırtına, sezon başı transferinde en büyük bombayı golcüde patlatmakta kararlı. Bu nedenle de Başkan Muharrem Usta, teknik direktör Ersun Yanal’ın sistemini bozmayacak bir yıldıza göz dikmiş durumda. Gündemde uzun süredir 3 flaş isim var; Fred, Guerrero ve Soldado. Deneyimli ve fiyat aralığı olarak birbirine yakın isimlerin hepsine teklifler iletildi. Kulübün ödemelerdeki sicilinin bozuk olması sebebiyle oyuncular ciddi garanti ödeme rakamları istiyor ama Trabzonspor Yönetimi de UEFA’nın Finansal Fair Play şartlarını işaret ederek opsiyonlar talep ediyor.

Haberin Devamı

(Fanatik)