Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Yeni transfer Gençlerbirliği maçında sahada!

Yeni transfer Gençlerbirliği maçında sahada!

Sarı-lacivertliler, Trabzonspor’un de listesindeki oyuncunun transferini bitirdi. Bugün İstanbul’a gelecek olan Gomez’in hemen 11’e monte edileceği öğrenildi.

Yeni transfer Gençlerbirliği maçında sahada!

YÖNETİME ‘Önceliğimiz stoper olsun’ diye günlerdir pres yapan teknik direktör Aykut Kocaman, muradına erdi. Simon Kjaer’in rekor ücretle Sevilla’ya satılmasının ardından tüm dengesi bozulan sarı-lacivertliler, Milan’ın stoperi Gustavo Gomez’le her konuda anlaşmaya vardı.

F.BAHÇE’NİN idari menajeri Hasan Çetinkaya, 24 yaşındaki futbolcuyu İstanbul’a getirmek için dün akşam 16.55 uçağıyla İtalya’nın yolunu tuttu. İkilinin bugün Türkiye’ye dönmesi beklenirken, oyuncunun vakit kaybetmeden sağlık kontrollerinden geçirileceği öğrenildi.

YÖNETİM resmi imzaları en geç cumaya kadar attıracak. Bu kadar acele edilmesinin en önemli sebebi ise Aykut Kocaman’ın, ligin 3. haftasındaki G.Birliği mücadelesinde Skrtel’in yanında Gomez’i oynamak istemesi.

HATIRLANACAĞI üzere başarılı futbolcuyu uzun bir zamandır Trabzon da transfer etmek istese de sarı-lacivertliler tıpkı Giuliano’da olduğu gibi rakiplerine çalım atarak bu yaz 2. darbeyi vurmuş oldular.