Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Yeni transfer İstanbul'a geldi!

Yeni transfer İstanbul'a geldi!

Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı Brezilyalı futbolcu Jailson Marques'i taşıyan uçak İstanbul'a iniş yaptı

Yeni transfer İstanbul'a geldi!

F.BAHÇE transfere doymuyor. Hareketliliğin tavan yaptığı sarı-lacivertliler son bombasını dün patlattı. Josef De Souza’nın takımdan ayrılmasıyla 18 yıl sonra kadrosunda Brezilyalı kalmayan Kanarya bu boşluğu çabuk doldurdu ve Jailson Marques Siquiera’yla her konuda anlaştı.
ORTA saha, ön libero ve sağ kanatta görev yapabilen 22 yaşındaki oyuncu için dün F.Bahçe’den, “Kulübümüz, Brezilya’nın Gremio takımında forma giyen orta saha oyuncusu Jailson’u bonservisiyle kadromuza katmak üzere kulübüyle anlaşmaya varmıştır. Oyuncunun İstanbul’da sağlık kontrolünden geçmesinin ardından sözleşme imzalanacaktır” açıklaması yapıldı.
İLK TRANSFERİ...
AKŞAM saatlerinde İstanbul’a ayak basan oyuncuyla 3 yıllık kontrat yapılması, transfer karşılığında kulübü Gremio’ya 3-4 milyon Euro bir bonservis bedeli ödenmesi bekleniyor. Kariyerinde hiç yurt dışı tecrübesi yaşamayan yetenekli futbolcu kulübüyle 1 Libertodores, 1 de Sudamericana şampiyonluğu yaşadı. 2018 takviminde 22 resmi mücadelede görev yapan Jailson, 2 kez gol sevinci yaşadı.

Haberin Devamı