Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Yeni transfer İstanbul'a indi

Yeni transfer İstanbul'a indi

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Cezayirli golcü oyuncu Islam Slimani İstanbul'a geldi.

Yeni transfer İstanbul'a indi

FORVET takviyesi için uzun zamandır adaylarla görüşen F.Bahçe, Islam Slimani’yle anlaşmaya vardı... Leicester City forması giyen 30 yaşındaki Cezayirli oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katacak olan sarı-lacivertliler, İngiliz ekibine yıllık 2.5 milyon Euro ödeme yapacak.
KARİYERİNE Cezayir ekibi Belouizdad’da başlayan Slimani, 2013-14 sezonunda Portekiz ekibi Sporting Lizbon’un yolunu tutarken 4 sezon formasını giydi. Sporting’de toplamda 109 maça çıkan Cezayirli oyuncu attığı 57 gol sonrasında İngiltere’nin yolunu tuttu. 2016-17 sezonunda 30 milyon Euro’ya geldiği Leicester’da ilk sezonunda 28 maça çıkan ve 8 gol ve 4 asist ile oynayan Slimani, 2017-18 sezonuna Leicester’da başlarken ligde 1 gol ve 1 asist ile takımına katkı yaptı. Sezonun ikinci yarısını Newcastle United’da kiralık olarak forma giyen 30 yaşındaki oyuncu burada 4 Premier Lig maçında sahne alıp ağları ise bulamadı.
KİRALIK kontratının bitmesinin ardından yeniden Leicester’a dönse de takımda forma bulamayacağı Slimani’ye iletildi. İngiltere’de transfer sezonunun 9 Ağustos’ta sona ermesi ile birlikte yeniden arayışlara başlayan ve Premier Lig’de talibi çıkmayan oyuncu en iyi teklif olarak F.Bahçe’yi tercih ederken Leicester da onay verdi...
PLAY-OFF’TA SAHADA
SARI-lacivertli kulüpte oynamayı kabul eden ve yıllık 2.5 milyon Euro’ya anlaşmaya varan Slimani, F.Bahçe’nin Benfica turunu geçmesi halinde de Şampiyonlar Ligi play-off turunda sahaya çıkabilecek.

Haberin Devamı

İSTANBUL'A GELDİ!

Fenerbahçe'nin kiralık olarak kadrosuna katmak istediği ve büyük ölçüde anlaşmaya vardığı golcü oyuncu Islam Slimani, İstanbul'a geldi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'nin formasını giyen Cezayirli golcü Slimani, İngiltere'nin Londra kentinden kalkan tarifeli uçuşla TSİ 00.20'de İstanbul Atatürk Havalimanı'na ulaştı. Slimani'yi Fenerbahçe Kulübü yetkililerinden Baturalp Soydaş ve sportif direktör Damien Comolli'nin yardımcılarından Yakup Elyazar karşıladı. 30 yaşındaki futbolcunun sarı lacivertli kulüp ile sözleşmenin son detaylarını görüşerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Haberin Devamı