Gazete Vatan Logo
Gaziantepspor 4x4'lük Başakşehir

4x4'lük Başakşehir

Spor Toto Süper Lig'in 4. hafta maçında Medipol Başakşehir, deplasmanda Gaziantepspor'u 1-0 yendi. Avcı'nın öğrencileri 4'te 4 yaparak liderliğini sürdürdü.

4x4'lük Başakşehir

İstanbul ekibi çok da iyi oynamadığı maçın 65. dakikasında Mehmet Batdal’ın kafayla vurduğu topun Van Hintum’a çarparak ağlara gitmesiyle 4. karşılaşmasından da 3 puanla ayrıldı.

GEREK puan cetvelindeki yeri gerekse geride bıraktıkları 270 dakikanın fotoğrafı sebebiyle Başakşehir’in forse etmesi beklenen bir maçtı. Ancak Mahmut Tekdemir’in sakatlığı ve orta sahanın Hakan-Holmen’den oluşması, bu bölgenin sertlikten yoksun kalmasına yol açtı.

BÖYLELİKLE bilhassa 25’lerden sonra G.Antep oyunun üstünlüğünü net bir biçimde ele geçirdi. Başakşehir’in Mehmet Batdal’ı ceza sahasında topla buluşturup, onun açtığı alanlara orta saha ve kanat oyuncularını sokması deneyleri başarısız oldu. Antep sonrasında iyiden iyiye sazı eline aldı. 26’da Muhammet’in şutu üstten auta çıktı. 28’deki korneri Epureanu savuşturdu. 36’da sağ çaprazda Ghilas’ın şutunu kale ağzından Yalçın çıkardı. 44’te Danial Kolar’ın kafa şutu direkte patladı.

2. yarıda oyun üstünlüğü sürekli Antep takımında kaldı. Taa ki gole kadar. Oyuna henüz giren Ferhat’ın ortasında altıpasın hemen önünde Mehmet Batdal kafa vuruşunu yaptı. Defansta Bart Van Hintum’a çarpan top kaleci Gökhan’ı yanılttı ve durum 1-0 oldu. Kalan bölümde oyundan düşmeyen ev sahibine karşın Abdullah Avcı oyuncu değişiklikleriyle karşılık vermeye gayret etse de oyun hep Antep’te kaldı. 90’da lhan’ın topunu, 90+’da Ghilas’ın frikiğini kurtaran Volkan maçın yıldızı oldu. Yalçın da onun yanında başrollerdeydi.

Haberin Devamı

LİDER, lider olarak çıktığı karşılaşmada büyük takımlar gibiydi.... Kötü oynadığı maçta da 3 puan alarak evine lider dönmeyi başardı.