Gazete Vatan Logo
Galatasaray Yeter ki gitsinler

Yeter ki gitsinler

Eboue ve Dany'den kurtulmak isteyen Aslan, bonservis almaktan vazgeçti

Yeter ki gitsinler

G.SARAY'DA yeni sezon öncesinde yabancı transferi bir türlü gerçekleşmezken bu sorunun önündeki engeller ise Dany ve Eboue... Her iki oyuncuya da teknik direktör Cesare Prandelli tarafından kadroda düşünülmedikleri iletilirken A2 takımla çalışmalarını sürdürmeleri istendi. Bu kararın üzerinden 1 aydan fazla zaman geçmesine rağmen her iki oyuncuya da teklifler gelirken bir türlü önerilen yıllık ücretleri beğenmediler.

G.ANTEPSPOR'DAN 3.3 milyon Euro'ya alınan ve yıllık kazancı 1.2 milyon Euro olan Dany'ye Süper Lig'in yanı sıra Almanya ve Fransa'dan da teklifler var... Eboue ise yine Premier Lig'e dönme hesapları içinde... Arsenal'den 3.5 milyon Euro'ya gelen ve yıllık 2.2 milyon Euro alan Eboue de eski günlerinin uzağında olduğu için hiçbir takım bu rakamlara çıkmıyor.

ANDERLECHT DANY’Yİ İSTİYOR

İŞTE bu sıkıntılı dönemde G.Saray da her iki oyuncunun önünü açmak için yeni bir taktik geliştirdi ve hem Emmanuel Eboue hem de Dany'den bonservis bedeli istemeyeceğini görüşmeleri yürüten kulüplere iletti. Dany için Belçika takımı Anderlecht, Eboue için ise Leicester City şu anda en ciddi konumdaki takımlar. Oyuncuların istediği rakamlara çıkamayan takımlara G.Saray tarafından iletilen bu teklifte bonservis bedelinin de oyuncuların yıllık ücretlerine eklenmesi ve bu yolla anlaşmanın sağlanması istendi.

Haberin Devamı

CİMBOM'UN artık iki oyuncudan da kurtulmak için bu yola başvurması ile birlikte hem Eboue'nin hem de Dany'nin kısa sürede takımdan ayrılması bekleniyor.