Gazete Vatan Logo
Futbol Yiğit Şardan’dan ağır fatura

Yiğit Şardan’dan ağır fatura

G.Saray’ın reklam işlerini yapan asbaşkan Yiğit Şardan’ın kulübe çıkardığı fatura kriz yarattı

G.SARAY’IN reklam işlerini üzerine alan reklamcı asbaşkan Yiğit Şardan’ın kulübe kestiği 1 milyon 800 bin dolarlık fatura kavgaya neden oldu. Kulübün tüm reklam projelerini yürüten, medya satışını yapan Şardan’ın kestiği 1 milyon 800 bin dolarlık fatura yönetimde masaya yatırıldı. Yöneticilerin büyük kısmı “Böyle saçmalık olur mu? Yiğit bize nasıl fatura keser?” tezini savunurken, başkan Adnan Polat “Herkesin yüzde 7 ile yaptığı işi Yiğit bize yüzde 5 ile yapıyor.. Sakın bu konuda kimseyi suçlamayın” diyerek Şardan’a sahip çıktı.

SEZGİN’E TOPAL PRİMİ

Ancak başkanın Yiğit Şardan’la ilgili sözlerine karşın sarı-kırmızılı yönetimde hâlâ yöneticiler bu konuyla ilgili ikna olmuş değiller. İki hafta önce yapılan toplantıda da bu konuyla ilgili sert tartışmaların yaşandığı öğrenildi.

BU arada sarı-kırmızılılarda futbolun tek patronu olan sportif direktör Adnan Sezgin’in 5 milyon Euro bonservisle Valencia’ya giden Mehmet Topal’ın satışından, Sportif A.Ş. Genel Müdürü Ebru Köksal’ın da düşük faizle şirketleri birleştirmek için alınan Denizbank kredilerinden dolayı primle ödüllendirildiği öğrenildi.

Haberin Devamı