Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Yıldırım açıkça konuşmalı

Yıldırım açıkça konuşmalı

Duygun Yarsuvat’ın “Gülen Grubu, Aziz Yıldırım’dan 50 milyon dolar istedi” sözleri herkesi ayağa kaldırdı...

Yıldırım açıkça konuşmalı

USTA gazeteci Attila Gökçe’nin Milliyet Gazetesi’ndeki köşesinde, Duygun Yarsuvat’ın 3 Temmuz süreci hakkındaki değerlendirmelerini aktarması ile birlikte kıyamet koptu... Yarsuvat’ın “Fethullah Gülen Grubu, Aziz Yıldırım’dan 50 milyon dolar istedi. Aziz Yıldırım da F.Bahçe de bu parayı vermedi. Ondan sonra malum süreç başladı. Henüz sonlanmayan bir süreç” ifadeleri hem G.Saray hem de F.Bahçe camiasında büyük yankı bulurken sarı-kırmızılıların başkanı Yarsuvat’ın bu açıklamalarına siyaset cephesinden de önemli değerlendirmeler geldi...

3 Temmuz sürecini yakından takip eden isimler Yarsuvat’ın açıklamalarını yorumlarken herkes hem Aziz Yıldırım’ın hem de Duygun Yarsuvat’ın birlikte yapacakları açıklama ile bu konuya açıklık getirmesi gerektiği hususunda birleşti.

SERHAT ULUEREN:

'Gerçekse vah Türkiyemin haline!'
OLAY doğru ise vah Türkiyemin haline... Bir bu eksikti. Ama bu işi doğru mu yanlış mı olduğunu ortaya koymak çok basit.
Duygun Yarsuvat’ın ortaya çıkıp Aziz Yıldırım ile birlikte bir açıklama yapmasını bekliyorum. Eğer Aziz Yıldırım’ın bu doğrultuda bir kanıtı varsa o zaman ilk yargılamada ceza alan Aziz Yıldırım’ın biraz daha günahının alındığı ve bu olayların belli ölçüde kumpas olduğu ortaya çıkmış olacak. Madem Türkiye’de hiçbir şey gizli kalmıyor, bir an evvel sabırsızlıkla Yarsuvat ve Yıldırım’ın açıklamalarını bekliyorum.
ERSİN DÜZEN:
'Aziz Yıldırım yaşadıklarını anlatmalı'
BAŞKAN Aziz Yıldırım, 3 Temmuz davasının ilk günlerinde benzer bir imada bulunmuş, ancak daha sonra söylediklerini inkar etmek zorunda kalmıştı.
Türkiye’nin, paralel devlet ile olan mücadelesinde gördük ki, bir çok işadamı da kendilerinden para istendiğini açıkladı. Şu an yaşanan süreç, G.Saray Başkanı Duygun Yarsuvat’ın iddialarını güçlendiriyor.
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bu zamana kadar hep ‘konuşursam’ dedi ve yutkundu, ama artık çıkıp konuşmalı ve yaşadıklarını açıklamalı.
EMİN ÖZKURT:
'Belgeler ortaya koyulmalı'
3 Temmuz sürecinde F.Bahçe kulübünün avukatlarından olan Emin Özkurt da Yarsuvat’ın açıklamalarını CNN Türk’te Günlük programında değerlendirdi. İddiaların çok ciddi olduğunu belirten Özkurt, “Duygun Yarsuvat ortaya çok ciddi bir iddia atıyor. 50 milyon dolar gibi bir net ifadesi var. Dolayısıyla belgeleri ortaya koyması lazım. Kanıtlaması lazım. Gülen tarafı bunu yalanladı. Mahkemeye gidebilirler. Dava açmak tabii ki hakları” diye konuştu.

Haberin Devamı