Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Ne Sow ne Emenike gidiyor

Ne Sow ne Emenike gidiyor

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım kesin konuştu:

Ne Sow ne Emenike gidiyor

F.BAHÇE’DE geleneksel bayramlaşma töreni dün yapılırken, başkan Aziz Yıldırım burada yaptığı açıklamada sarı-lacivertlilerin transfer yapmayacağının altını bir kez daha çizdi, ayrıca hiçbir oyuncuları için resmi teklif almadıklarını da ifade etti. F.Bahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde kulübün yüksek divan kurulu başkanı Vefa Küçük’ün ev sahipliğinde düzenlenen törene katılan başkan Aziz Yıldırım basında çıkan transfer iddiaları nedeniyle gazetecilere tepki gösterdi...

MOUSSA Sow ve Emmanuel Emenike’ye transfer teklifi geldiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını kaydeden Yıldırım, “Türkçe söylüyorum, F.Bahçe oyuncu almayacak. Oyuncu almayacağımız, satmayacağımız anlamına da geliyor. ‘Emenike gidiyor, Sow gidiyor’ diye yazıyorsunuz. Gidemezler. ‘Bunları gönderip, transfer yapacaklar’ demek için haber yapıyorsunuz, yanlış. İnsanların beyninde olmayan şeyleri beyinlerine sokuyorsunuz.

‘ŞAMPİYONLUĞUN LEZZETİ SÜRSÜN’

SİZ, kulübün iç işlerine karışıyorsunuz. Biz deklare etmeden ‘Bu oyuncu gidiyor veya kalıyor’ diyemezsiniz. Ne Sow ne Emenike ne de bir başka oyuncu takımdan ayrılıyor. Hiçbir oyuncu için resmi bir teklif gelmedi. Lütfen ortalığı karıştırmayın. Huzurlu bir sezona giriyoruz ama huzurumuzu bozmaya çalışıyorsunuz. O zaman yine eski hale döneriz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

F.BAHÇE Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük ise “F.Bahçe her sene şampiyonluğa oynuyor. Bu sene de çok iddialıyız. Geçen seneki şampiyonluğun tadını ve lezzetini devam ettirmek istiyoruz. 20. şampiyonluğumuzu alıp 4 yıldızı yakamıza takmak istiyoruz. Tabii bu temenni ve istekle olmuyor, sahada mücadele edecek futbolcularımızın, teknik ekibimizin başarısına bağlı” şeklinde konuştu.