Gazete Vatan Logo
TFF 1.Lig Yıldırım Demirören'e onur ödülü

Yıldırım Demirören'e onur ödülü

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneğinin (TÜFAD), Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) iş birliğiyle Antalya'da gerçekleştirdiği Uluslararası Pro-Lisans Antrenör Gelişim Semineri'nde "Futbol Endüstrisi" ödül töreni düzenlendi.

Yıldırım Demirören'e onur ödülü

Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'ndeki bir otelde gerçekleştirilen seminerle birlikte düzenlenen Futbol Endüstrisi Forum ve Fuarı (FIFEX) kapsamında, Türk futbolunun gelişmesi için katkıda bulunan 28 kurum, kişi ve markalara ödülleri verildi.

Törende, futbol endüstrisi onur ödülüne layık görülen TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in ödülünü TFF Başkan Vekili Ali Dürüst aldı. "Uluslararası Futbol Adamı" ödülü, TFF Onursal Başkanı, UEFA ve FIFA Onursal Üyesi Şenes Erzik'e verilirken, yılın futbola en fazla katkı yapan kurumu olarak Spor Toto Teşkilatı ödüle layık görüldü.

Ödülleri, TFF Başkan Vekili Ali Dürüst, A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Genel Başkanı İsmail Dilber, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve diğer protokol üyeleri takdim etti.