Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Yıldırım, Kocaman'a övgü yağdırdı

Yıldırım, Kocaman'a övgü yağdırdı

“Aykut Hoca, 3 Temmuz sürecinde takımımızın dağılmasını engelledi. Futbol bilgisi çok üst seviyede olan hocamız, saygıyı hak eden bir kişilik. Önümüzdeki sezon çok farklı olacak.”

Yıldırım, Kocaman'a övgü yağdırdı

F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, kulüp dergisinin temmuz ayı sayısındaki yazısında 4 yıl aradan sonra yuvasına dönen Aykut Kocaman’ı övdü. 2016-17 sezonunu değerlendirirken gelecek sezonla ilgili de iddialı ifadeler kullanan başkan, şunları kaydetti:

“FUTBOLCULUĞU ve teknik adamlığı sırasında F.Bahçemize şampiyonluk ve kupalar kazandırmış, büyük başarılar elde etmiş, camiamızın bir parçası olan, gerek futbol bilgisi ve futbol adamlığına, gerekse de sağlam karakterine güvendiğimiz Sayın Aykut Kocaman’ı getirdik. Aykut Kocaman halen sürdüğüne inandığımız 3 Temmuz sürecinin ilk gününden itibaren önemli bir liderlik göstermiş ve futbol takımımızı bir arada tutarak, takımımızın dağılmasına müsaade etmemiş, 3 Temmuz davasını kendi davası olarak görmüş, bu davaya kendini adamış, saygıyı ve takdiri hak eden cesur yürekli bir F.Bahçelidir.

‘KADIKÖY’Ü ÇELİK KALEYE ÇEVİRSİNLER’

AYKUT Kocaman ile harcadığımız ortak mesai neticesinde takımımızı hedeflerimiz doğrultusunda güçlendirmek adına bazı transferler gerçekleştirdik. Çalışmalarımız önümüzdeki günlerde de devam edecek ve taraftarımızın arzuladığı ölçülerde profesyonel futbol takımımız yeniden yapılandırılacaktır. Önümüzdeki sezonda futboldaki en büyük beklentimiz, 12 numaralı oyuncumuzdan, yani taraftarlarımızdandır, tıpkı erkek basketbol takımımızı THY Avrupa Ligi şampiyonu yaptıkları gibi tribünleri hınca hınç doldurmaları, takımlarının arkasında durarak stadımızı rakiplerimiz için, içinden çıkılmaz çelik bir kaleye çevirmeleridir.”

Haberin Devamı

YENİ İDMAN SİSTEMİ

F.BAHÇE’DE antrenman sistemi değişiyor. 5 antrenmandan sonra dinlenme amaçlı pasif idman yapılacak. 5+1 adı verilen yeni düzende amaç takımın dayanıklılığını arttırıp ortaya kompakt bir ekip çıkarmak. GPS’lerden çıkacak sonuçlara göre de programlar sürekli değiştirilecek. Oyuncuların yüksek şiddetli aktivite mesafesi, toplam mesafeleri, harcadıkları enerji, sprint sayıları incelenecek.
AYRICA Aykut Hoca, Düzce’deki kampta yardımlaşmayı da üst seviyeye çıkarmak istiyor . Bunu başarmaları halinde başarının kaçınılmaz olacağına inanıyor.

Haberin Devamı