Gazete Vatan Logo
Futbol Yıldırım ve Özkahya mutsuz!

Yıldırım ve Özkahya mutsuz!

Avrupa Ligi C grubunda Salzburg-Esbjerg müsabakasını yönetecek Bülent Yıldırım ve H grubunda Estoril Paria - FC Slovan Liberec karşılaşmasında görev yapacak Halis Özkahya sahaya MHK'ya kırgın çıkacaklar.

Yıldırım ve Özkahya mutsuz!

Merkez Hakem Kurulu'nun teamül gereği hafta sonu görevlendirmelerde "Avrupa Ligi hakem kadrosuna" görev vermesi gerekirken her iki hakem için de farklı uygulamaya gitmesi can sıktı.

Salzburg maçına yardımcı hakem olarak Serkan Gencerler ve Ekrem Kan'la birlikte ilave yardımcı olarak Barış Şimşek ve Mustafa İlker Coşkun'la çıkacak olan Yıldırım, hafta sonunda PTT 1. Lİg'de Balıkesir-Karşıyaka mücadelesini Yusuf Asım Öz ve Fevzi Demirkan'la yönetti. Halis Özkahya ise Estoril maçına yardımcı hakemler Cem Satman ve Kemal Yılmaz'la birlikte ilave yardımcı hakem olarak Tolga Özkalfa ve Süleyman Abay ile çıkarken hafta sonunda Ankaraspor-Adana PTT l.lig karşılaşmasında Nihat Samuk ve Arkın Akgül'le görev yapmıştı.

Böylece her iki hakem de Avrupa Ligi maçları öncesinde birlikte antrenman sayılabilecek bir yönetim gösteremeden görev yapacakları ülkelere gittiler.