Gazete Vatan Logo
Galatasaray Yıldız futbolcu konuştu! Sözleşme...

Yıldız futbolcu konuştu! Sözleşme...

21. şampiyonluğa en büyük katkıyı veren isimlerden Garry Rodrigues, Hollanda’da bir TV programına katıldı.

Yıldız futbolcu konuştu! Sözleşme...

Takside soruları yanıtlayan Rodrigues, G.Saray kariyeri ve Türkiye’deki deneyimlerini paylaştı. Ailesi ile birlikte Türkiye’de çok güzel bir dönem geçirdiğini vurgulayan Rodrigues şu ifadeleri kullandı:

“TUTKU çok önemli, onun sayesinde şampiyon olduk. Şampiyonluk günü tuhaftı. Deplasmanda oynadık ve her zamanki gibi geri uçuyorduk.

Havalimanından çıkana kadar 4-5 saat geçmişti çünkü taraftarlar otobüsün önüne atlıyordu. Herkes durdurmaya çalışıyor sanki. Ama güzel bir şey. Sonunda oraya vardığımızda yaşamaya değer olduğunu gördük.”

‘F.Bahçe maçı çılgınca’

“DERBİLER fantastik, çok çılgınca. Maça çıkmadan önce milyonlarca mesaj alıyorsun. Hele F.Bahçe’ye karşı olunca, çılgınca. Stadyum hep dolu oluyor. Her yerde. Bizim stada 58 bin kişi girebiliyor. Taraftarlar maçtan önce ismini çağırdığında onlara doğru gidip elini kaldırarak üç kere bu hareketi yapıyorsun.”

‘Terim tam bir patron’
“DAHA önceki antrenörümüz Igor Tudor, eski Juventuslu. Onunla çok sıkı çalışıyorduk. Ama şimdi Türk bir adam var, bir efsane Fatih Terim. Müthiş biri, tam bir efsane, tam bir patron. Fatih Terim kesinlikle benim için de baba gibi. O geldikten sonra ben iyiye gitmeye başladım. İstanbul’da havanın sıcaklığı dezavantaj.”
‘Yenilirsek deliriyorlar’
“ÇOK Hollandalı oyuncu var ve hepsi de İstanbul’da, çok eğlenceli oluyor. Birbirimize karşı oynadıktan sonra bir süre görüşmüyoruz, uzaklaşıyoruz.
Çünkü yenilirsek Türkler çok deliriyor. Ryan (Donk) ile dışarı çıkıyorum hatta Babel ve Lens ile de çıkıyoruz onlar da Beşiktaş’ta oynuyor. Biz birbirimizi çok görüyoruz.
Kaybettikten sonra dışarıda ‘go home, go home’ diyorlar. Eve git dinlen diyorlar. Kaybettikten sonra nerede görseler... Ama çok güzel bir şey herkes kendini takımına adamış ve kulübü için ölüyor. O hissi de maça çıkınca veriyorlar, o zaman da ne için orada olduğunu anlıyorsun.”
‘Kontrat uzatmaya çalışıyorum’
“HOLLANDA’DA çok tanınan bir futbolcu değilim. Bazı şeyler çok çabuk gelişti, genç yaşta yurt dışına gittim.
Eskiden Hollanda’da çok tanınmıyordum ama şimdi işler değişti çünkü G.Saray gibi büyük bir kulüpte oynuyorum.
G.SARAY’LA şu an kontratı uzatmaya çalışıyorum. Kalmayı tercih ederim, 27 yaşındayım, kendimi iyi hissediyorum ve Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız. Aldığım ücret de iyi.”
‘Türkler çok tutkulu’
“SOKAĞA çıkabiliyorum ama Türkler çok tutkulu. Futbolculara çok saygı duyuyorlar. Her yerde durduruyorlar. Tabii bir de G.Saray, Türkiye’nin en büyüğü. ‘Foto, foto...’ Fotoğraftan sonra video soruyorlar. Ne sorabilirlerse soruyorlar, para bile soruyorlar. Güzel ama bazen kafayı yiyorsun. Yine de orada yaşamak çok güzel.”

Haberin Devamı