Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Yıldız ismin menajerinden Fenerbahçe açıklaması

Yıldız ismin menajerinden Fenerbahçe açıklaması

Sarı-Lacivertliler'in radarına giren Hırvat yıldızın ocak ayında Fiorentina'dan ayrılmasının zor olduğunu söyleyen Lucci, "Sezon sonunda her şey olabilir." dedi.

Yıldız ismin menajerinden Fenerbahçe açıklaması

Aykut Kocaman, 2010- 2013 yılları arasında Fenerbahçe’de te knik direktör olarak ilk dönemini geçirmi şti. Kocaman’ın o dönemde çok istediği Milan Badelj, yeniden Kanarya’nın gündemine girdi.

Fiorentina ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Hırvat orta saha oyuncusu için girişimler başladı. Badelj’in me naceri Alessandro Lucci’ye oyuncu hakkında çıkan Fenerbahçe iddiaları soruldu. Lucci, “Badelj, Fiorentina için önemli bir oyuncu. Onu ara transfer döneminde bırakacaklarını sanmıyorum. Ocak ayında transferi zor. Ancak sezon sonunda her şey olabilir. Bu konuda fazla yorum yapamam” ifadelerini kullandı.

Şu anda imza atabilir

Badelj’in sözleşmesinde 1 yıl uzatma opsiyonu bulunuyor ancak Fiorentina’nın bunu kullanması için yıldız futbolcunun onay vermesi gerekiyor. Fenerbahçe, şu anda başarılı oyuncuyla temmuz ayından itibaren başlayacak bir sözleşmeye imza atabilir.

(Fanatik)