Gazete Vatan Logo
Galatasaray Yıldız oyuncu için geri sayım!

Yıldız oyuncu için geri sayım!

Cim Bom, Kwadwo Asamoah’la 4 yıllık sözleşme ve bonuslar dahil senelik 2.5 milyon Euro karşılığında el sıkışmıştı. Transferi bitirmek adına Cenk Ergün’ün, Juventus’la son kez masaya oturması ve Ganalı yıldızın cuma günü İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

Yıldız oyuncu için geri sayım!

Sol bek transferini kısa sürede sonuçlandırmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, listesindeki 1 numaralı isim Kwadwo Asamoah’la her konuda anlaştı. Ganalı oyuncuya süper bir teklif yapan Aslan, Juventus’la da kesin olarak anlaşıp, tecrübeli oyuncuyu resmen kadrosuna katmak istiyor. Cim Bom, İtalyan ekibindeki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve yıllık 1.6 milyon Euro kazanan tecrübeli futbolcuya, senelik 2.3 milyon Euro teklif etti. 4 yıllık anlaşma karşılığı bonuslarla birlikte yıllığı 2.5 milyon Euro’yu bulacak teklifi kabul eden Asamoah da kulübüne, artık kendisine gitmeleri için izin vermelerini istedi.

Bu hafta içi gidiyor

Çizme temsilcisinin hem 28 yaşındaki sol bekten hem de 4 milyon Euro bonservis bedeli vermeye hazır olan Galatasaray’la ortak noktada buluşması adına Sportif Direktör Cenk Ergün’ün, bu hafta içinde İtalya’ya gideceği ve bu transferde mutlu sona ulaşmak istediği ifade edildi. Eğer her şey yolunda giderse, Ganalı futbolcunun cuma günü İstanbul’da olması bekleniyor. Onun transferinin gerçekleşmesiyle de Aslan, sol bekine kavuşmuş olacak.

Haberin Devamı

(Fanatik)