Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Yılmaz Vural'dan flaş Fenerbahçe açıklaması! Teklif...

Yılmaz Vural'dan flaş Fenerbahçe açıklaması! Teklif...

Fenerbahçe teknik direktörlüğü için adı geçen Yılmaz Vural, Milliyet'in duayen yazarı Attila Gökçe'ye konuştu.

Yılmaz Vural'dan flaş Fenerbahçe açıklaması! Teklif...

Sarı-lacivertli takımı çalıştırmayı çok istediğini her fırsatta dile getiren tecrübeli hoca, “Fenerbahçe’nin eksiklerine rağmen kıymetli bir kadrosu var. O kadro toparlanır. Teklif alırsam, onur duyarım. Euro, Dolar ya da TL hesabı yapmam” ifadelerini kullandı.

Phillip Cocu’nun görevden alınmasıyla Fenerbahçe teknik direktörlüğü için adı geçen Yılmaz Vural, “Galatasaray derbisi kötü gidişi bitirmek için bir şanstır” dedi.

Fenerbahçe’nin başarısı için her türlü riske girilebileceğini söyleyen Yılmaz Vural, şunları söyledi:

-Varsayımla konuşmayı doğru bulmuyorum. Ancak Fenerbahçe ile ilgili görüşlerimi paylaşmak isterim. Fenerbahçe’nin eksiklerine rağmen kıymetli bir kadrosu var. O kadro toparlanır. İşbaşına gelecek teknik direktör sadece takım kadrosuyla değil, koca bir camia ile birlikte yola çıkacaktır. Bu beraberlik çok büyük bir güç yaratır.

Affetmek gerekli

-Fenerbahçe’nin kadrosunda kaleciden Soldado’ya kadar milli takımlarda oynayan çok değerli oyuncular var. Futbol sosyal bir etkinliktir. Fenerbahçe taraftarlarını, seyirciyi tanımak, onlara dokunmak gerekir. Çalışan bir hoca ve takım için büyük - küçük farkı olmaz.Tek yol çalışmaktır.

Haberin Devamı

-Cuma günü Galatasaray’la derbi maçı var. Bu maç kötü gidişi bitirmek için bir şanstır. Şahsen ben böyle bir şansı yakalamak için her türlü riske girerim.

Vural ayrıca “Bir futbolcu grubunda bazı oyuncuları cezalandırmak kulübün elini zayıflatır. Volkan, Aatıf ve Dirar’ın bir an önce affedilmesi yararlı olur” dedi.

İşte Yılmaz Vural’ın kendisiyle de ilgili değerlendirmesi:

-“33 yılda 28 ayrı takım çalıştırdım. 700’den fazla maçın sorumluluğunu taşıdım. Halkım da futbol camiası da beni tanıyor. Fenerbahçe’den teklif alırsam, onur duyarım. Euro, Dolar ya da TL hesabı yapmam!”