Gazete Vatan Logo
Galatasaray Yine kriz! Serbest kalacaklar...

Yine kriz! Serbest kalacaklar...

Galatasaray’ın erkek basketbol takımında yine kriz çıktı.

Yine kriz! Serbest kalacaklar...

Galatasaray Liv Hospital’da geçtiğimiz sezon da yaşanan ödeme krizi yine boy gösterdi. Seçim sürecindeki sarı-kırmızılı kulüpte, basketbolculara bu yıl hiç ödeme yapılmaması, geçen yıldan alacakların olması ve final serisinin sonunda söz verilen primin dahi ödenmemesi, oyuncuların sabrını taşırdı.

Arroyo, Ender, Furkan, Jawai, Pocius ve Micov, temsilcileri aracılığı ile kulübe ihtar çekip, en kısa sürede alacaklarının ödenmesini istedi. Bu oyuncuların, 1 Kasım’a kadar ödeme yapılmaması durumunda serbest kalabilecekleri ve başka takımlarla anlaşmalarında herhangi bir engel bulunmayacağı belirtildi. Yaşanan bu gelişmeler üzerine sarı-kırmızılı ekibin, takım kaptanlarıyla bir görüşme daha yapıp bir ödeme planı sunacağı ifade edildi. Ayrıca oyuncuların alacaklarının bir kısmının hemen ödenmesine çalışıldığı da öğrenildi.

GEÇEN SENE DE YAŞANDI

Galatasaray Liv Hospital’da geçtiğimiz yıl yaşanan kriz, oyuncuların alacaklarının bir kısmının ödenmesi ile sonlandırılmış, ancak kalan alacaklar ödenmediği için transfer ücretlerinin bir kısmı da bu yıla kalmıştı.

Haberin Devamı

Öte yandan Galatasaray’da, Banvit maçının 2. çeyreğinde oyundan çıkarken elindeki havluyu Coach Ergin Ataman’a fırlatan ve kadro dışı bırakılacağı açıklanan Nolan Smith’in yerine alternatif bulundu. Sarı-kırmızılı ekibin geçtiğimiz sezon başında sakatlanarak takımdan ayrılan Jamont Gordon ile ilgilendiği ve Smith’in takımdan ayrılması durumunda ABD’li yıldızın takıma katılacağı belirtildi.

(Skorer)