Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Yine yeniden Sosa!

Yine yeniden Sosa!

F.Bahçe yönetimi ocak ayında kadrosuna katamadığı Arjantinli için bir kez daha İtalya'ya çıkarma yaptı.

Yine yeniden Sosa!

Sarı-lacivertliler, Milano’da aradığını bulamayan 10 numara için kesenin ağzını açacak. Deneyimli 10 numara bir yıllığına kiralanacak.

2018’DEKİ seçime ‘şampiyon başkan’ olarak girmek için bu yaz transfer şov yapması beklenen Aziz Yıldırım, bombaları art arda patlatmayı planlıyor. Mayıs sonuna kadar kadroya katmayı düşündükleri isimlerle ön protokol yapmak isteyen Yıldırım, ocak ayında yoğun çaba çabalarına rağmen transfer edemedikleri Jose Sosa için düğmeye bastı.

BAŞKANIN, Arjantinli yıldız için yönetim kurulundan arkadaşlarını görevlendirdiği, F.Bahçeli yetkililerin de zaman kaybetmeden İtalya’nın yolunu tuttuğu öğrenildi. Beşiktaş’tan Milan’a transfer olduktan sonra bir türlü düzenli olarak forma giyemeyen deneyimli orta sahaya yüksek bir yıllık ücret teklif eden F.Bahçeli idareciler bu sefer olumlu yanıt alacaklarına eminler.

EKİCİ’YE RAĞMEN

TRABZON’LA olan kontratı kısa süre içinde bitecek olan Mehmet Ekici’yi kadrolarına katsalar da bununla yetinmeyip orta alanı Sosa’yla güçlendirmek isteyen sarı-lacivertliler bu transfer için bonservis bedeli ödemeyi düşünmüyor.

Haberin Devamı

MILAN’I satın alan Çinli işadamı Li Yonghong’un bu yaz dünyaca ünlü futbolcuları kadrolarına katmak istediği için Sosa’nın boşa çıkacağına inanan F.Bahçe yönetimi bunu bir koz olarak kullanıp kiralama yöntemiyle oyuncuyu Türkiye’ye getirmek istiyor.

LİSTEDE BİR DE SOL AÇIK VAR

F.BAHÇE yaz döneminde forvet ve 10 numaranın yanı sıra bir de sol açık transferi yapmayı hedefliyor. Al Ahli’nin uçuk bir bonservis bedeli istediği Sow’un bir sezon daha kiralanıp kiralanmayacağı belli olmadığı için bu bölgeye de takviye yapacak olan sarı-lacivertliler, sol açık için yurt dışında temaslarını sürdürüyor.