Gazete Vatan Logo
İngiltere Yok artık Sane! Resmen uçtu...

Yok artık Sane! Resmen uçtu...

Manchester City'nin genç yıldızı Leroy Sane, bu sezon Premier League'in en hızlı sprintine imza attı. Saatte 35.5 kilometre hıza ulaşan 21 yaşındaki futbolcu T-Rex'i geride bıraktı!

Yok artık Sane! Resmen uçtu...

Manchester City’nin genç yıldızı Leroy Sane muhteşem performansının yanında hızıyla da baş döndürüyor! Takımının Chelsea’yi 1-0 mağlup ettiği Premier League karşılaşmasında bir pozisyonda saatte 35.5 kilometre hıza ulaşan 21 yaşındaki Alman yıldız bu sezon ligde kaydedilen en hızlı sprinte imza attı.

İngiliz basını ise bu sezon 10 resmi maçta 5 gol ve 2 asiste imza atarak sezona çok iyi bir giriş yapan Sane’yi bir efsaneyle kıyasladı: T-Rex. Dinozorlar Çağı’nın efsanesi ve Jurassic Park filmlerinin “süperstarı” T-Rex, nam-ı diğer Tyrannosaurus Rex, saatte 33.8 kilometre hıza ulaşabiliyor. Sprintiyle T-Rex’i geride bırakan Sane, hala varlığını sürdüren hayvan dostlarımızdan boz ayıdan da hızlı.

Saatte 34.9 kilometre hıza ulaşan boz ayıyı da geride bırakan Sane sürekli yükselen forma grafiğiyle uzun süre daha eğlenceli ve övgü dolu haberlerle gündemde yer tutacağa benziyor.

(Ajansspor)