Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Yok böyle tempo!

Yok böyle tempo!

Milli arada çift idmanla eksiklerini gidermeye çalışan F.Bahçe'de Cocu, futbolcularına göz açtırmıyor.

Yok böyle tempo!

3 karşılaşmanın da art arda kaybedilmesiyle sert yüzünü gösteren Hollandalı teknik adam, aşırı sıcak ve neme rağmen 2 saat 10 dakikayı geçen ağır antrenmanlarla vites yükseltti.

F.BAHÇE Teknik Direktörü Phillip Cocu, ağırlığını iyiden iyiye hissettirmeye başladı. Şampiyonlar Ligi’nde Benfica’ya elenilmesinin ardından Spor Toto Süper Lig’de de son 3 karşılaşmanın kaybedilmesi, Hollandalı çalıştırıcının planlarını değiştirmesine neden oldu. Geldiği günden bu yana babacan tavırlarıyla futbolcuların beğenisini toplayan Cocu, şimdilerde ise ipleri daha sağlam tutuyor.

GÖRÜNTÜLÜ ANALİZ

TÜM takımların milli karşılaşmalar nedeniyle 2-3 gün izin yaptığı dönemde vites yükseltti sarı-lacivertliler. Bırakın izni hemen hemen her gün çift antrenman yaparak eksikler giderilmeye çalışılırken, İstanbul’da kalan futbolcuların adeta pestili çıktı.

AŞIRI sıcak ve neme rağmen Samandıra Can Bartu Tesisleri’ndeki bir antrenmanın süresi 2 saat 10 dakikayı geçiyor. Bu durum oyuncuları bir hayli zorlarken, akşam antrenmanına kadar dinlenme fırsatı bulan yıldızlara bir de görüntülü analiz izlettiriliyor.

Haberin Devamı

COCU’NUN yardımcıları puan kaybedilen Göztepe, Evkur Yeni Malatya ve Kayserispor mücadelelerinde yapılan hataların olduğu CD’ler hazırladı. Bu görüntüler herkese izlettirilirken, bu hataların tekrarlanmaması ya da minimuma indirilmesi istendi.

Comolli’den yakın takip
F.BAHÇE Sportif Direktörü Damien Comolli, son günlerde Samandıra’da yatıp Samandıra’da kalkıyor. Transfer sezonunun sona ermesiyle birlikte yurt dışı seyahatleri azalan deneyimli idareci, dün sarı-lacivertlilerin antrenmanını yakından takip etti.