Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Yok böyle tesis

Yok böyle tesis

Avrupa'nın en kapsamlı spor kompleksi, Gloria Sports Arena Antalya'da kuruluyor

Yok böyle tesis

İNŞAAT ve turizm alanlarındaki başarıları ile Türkiye'deki en önemli şirketlerden biri konumunda bulunan Özaltın Holding, ülkemizdeki spor turizmini dünya ligine taşıyacak dev bir yatırıma imza attı. Antalya Belek'te 105 bin metrekarelik doğa harikası bir alan üzerine kurulan Gloria Sports Arena, açık, kapalı ve su sporları alanları, rehabilitasyon merkezi, 100 odalı oteli ve 50’den fazla branşta spor yapma imkanıyla profesyonel sporcu ve takımlar için yepyeni ve benzersiz bir deneyim sunacak.

ÖZALTIN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın, "Gloria Sports Arena ile Türkiye turizmi ve spor camiasına büyük değer katacağımıza inanıyorum" derken Özaltın Holding Yönetim Kurulu Üyesi Elif Özdemir ise, "Tüm sporcular kendilerini evlerinde hissedecekler" şeklinde konuştu.

DANS ŞAMPİYONASI YAPILACAK

DÜNYA Dans Sporu Federasyonu bünyesinde ödüllü bir dans yarışması olan dans şampiyonası "Gloria World Open", 21-22 Mart 2015 tarihlerinde Gloria Sports Arena'nın evsahipliğinde düzenlenecegi de gecede açıklandı.

Haberin Devamı

Müthiş tanıtım
Türkiye’de spor turizmine çağ atlatacak Gloria Sports Arena, Esma Sultan Yalısı’nda Burcu Esmersoy ve Semih Saygıner’in sunuculuğunu yaptığı görkemli bir geceyle önceki gün tanıtıldı.