Gazete Vatan Logo
Futbol Yönetim beni para için sattı

Yönetim beni para için sattı

Fatih Tekke, Trabzon yönetimini topa tuttu

“Zenit’e transfer olmadan Everton da beni istiyordu. Ancak yönetim para için benim Premier Lig hayâllerimi hiçe saydı. Rusya’ya gelmek hiç aklımda yoktu.”

DEVRE arasında Trabzonspor’a transferi söz konusuyken Zenit’ten son 2 sezonun Rusya şampiyonu Rubin Kazan’a geçen Fatih Tekke yetiştiği eski kulübünün yönetiliş tarzına verdi veriştirdi. Rus gazetesi Sport Express’e çarpıcı açıklamalarda bulunan Tekke şu ağır ifadeleri kullandı:

‘FİKRİMİ BİLE ALMADILAR’

“TRABZON’DAN ayrılıp Zenit’e gelmeden önce Premier Lig’den Everton da beni transfer etmek istedi. Hatta menajerlerim Arsenal ve Barcelona’nın da tekliflerde bulunduğunu ilettiler. Benimse ilk etapta Rusya’ya gelmek hiç ama hiç aklımda yoktu. Ve o zamanki yönetim tarafından para için, fikrim hiç alınmadan Trabzon’dan Zenit’e gönderildim.

‘CEBİNDEN ÖDE DEDİLER’

GEÇTİĞİMİZ devre arasında da Türkiye’ye geri dönecektim. Bunu gerçekten çok istiyordum. Ama benim Premier Lig hayâllerimi para için satan ve hiçe sayan yönetim, bu kez de bonservisimi kendi cebimden ödememi isteyince bu iş haliyle gerçekleşmedi.”

Haberin Devamı