Gazete Vatan Logo
Galatasaray Yönetimden Riekerink'e büyük jest

Yönetimden Riekerink'e büyük jest

Jan Olde Riekerink tarihi duvara jet hızıyla imzasını attı...

Yönetimden Riekerink'e büyük jest

Galatasaray Teknik Direktörü, kısa sürede kazandırdığı 2 kupa ile Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki duvara ismini yazdırdı.

Sarı kırmızılı kulüpte dün düzenlenen basın toplantısında öne çıkan konulardan biri Turgay Vardar Basın Merkezi’nde, Galatasaray’a büyük başarılar kazandıran teknik adamların görselleriydi.

BÜYÜK BAŞARILAR…

Antalyaspor karşılaşması öncesinde düzenlenen toplantıda Riekerink’e kulüpte çok önemli teknik adamların fotoğraflarının duvarda asılı olduğu hatırlatılıp, kendisinin fotoğrafının ne zaman yer alacağı soruldu. Hollandalı bu soruya, “Bilmem, belki mayıs sonunda görebilirsiniz” yanıtını verdi.

Turgay Vardar Basın Merkezi’ndeki bu bölümde Fatih Terim’in UEFA Kupası, Lucescu’nun UEFA Süper Kupası, Mustafa Denizli’nin Derwall ile Hamza Hamzaoğlu’nun 3 kupayla, Greame Souness’in ise Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı’na kazanılan Türkiye Kupası sonrası bayrak dikme fotoğrafları vardı.

SORU SORULDUĞU GÜN…
Florya’daki bu bölümde yalnızca Avrupa değil, Türkiye içinde de başarılar kazandıran teknik adamların görsellerinin bulunduğunu dikkate alan Galatasaray yönetimi dün jet hızıyla Jan Olde Riekerink’in de fotoğrafının asılması kararını aldı. Böylece Riekerink de bu konudaki soruya yanıt verdiği gün köşede yer almayı garantiledi. Galatasaray yönetimi, Türkiye Kupası ve Süper Kupa’yı kazandıran Riekerink’e güvenini bu jestiyle göstermiş oldu.
(Hürriyet)

Haberin Devamı