Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Yönetimden Ukrayna çıkarması!

Yönetimden Ukrayna çıkarması!

Ve yılan hikâyesine dönen bir transfer daha mutlu sonla bitmek üzere. İki sezondur Beşiktaş'ı peşinde koşturan Hırvat stoper Domagoj Vida kısa süre içinde siyah-beyazlı formayı sırtına geçirebilir.

Yönetimden Ukrayna çıkarması!

Oyuncuyla prensip anlaşmasına varan Beşiktaş bugün Ukrayna'ya çıkarma yapacak. Daha önce transfer komitesi adına Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun çıkarma yapacağı ülkeye, Başkan Fikret Orman'ın da gideceği öğrenildi.

KONTRATI ARALIK SONUNDA BİTİYOR

Transfer kulisleri ve Ukrayna medyası kaynaklı haberlere göre Dinamo Kiev ile Beşiktaş arasındaki görüşmeler olumlu şekilde sürüyor. Siyah-beyazlıların, kontratı aralık sonunda bitecek futbolcu için 2 milyon Euro ödemeyi kabul ettiği belirtiliyor. Söz konusu parayı Beşiktaş'ın taksitlerle ödeyeceği ifade ediliyor. İlk etapta bu parayı vermek istemeyen siyah-beyazlıların teknik heyetin ısrarıyla fikir değiştirdiği gelen bilgiler arasında.

YABANCI ENFLASYONU CAN SIKIYOR

Kadrosunda 17 yabancı futbolcu bulunan Beşiktaş, yabancı enflasyonunu azaltmaya çalışıyor. Aras Özbiliz,Boyko, Pedro Franco ve Milosevic'e kulüp aranıyor. Bu isimlerin mevcut şartlar içinde en iyi fiyata satılması planlanıyor ancak bu gerçekleşmezse, alacaklarına karşılık kontratları feshedilecek ya da kiralanacaklar. Buseçeneklerden birini kabul etmeyen oyunculara bu sezon için Süper Lig lisansı çıkartılmayacak

Haberin Devamı

(Skor)