Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Üniversiteye kurşun doktora dayak

Üniversiteye kurşun doktora dayak

Trabzonsporlu Aykut Demir vukuatlarına bir yenisini ekledi:

Üniversiteye kurşun doktora dayak

TRABZONSPORLU Aykut Demir yine olay çıkardı. 2 Eylül’de ‘Komando’ lakaplı oyuncunun tabancasından çıkan kurşun Karadeniz Teknik Üniversitesi binasının penceresine isabet etmişti. Camı delen mermi çekirdeği, merdiven boşluğundaki beton duvara çarparak yere düşmüş, şans eseri ölen ve yaralanan olmamıştı. Hakkında ‘meskun mahalde ateş etme’ suçundan işlem yapılan Aykut bu kez de doktor dövdü...

DOKTOR ŞİKÂYETÇİ OLDU

BU sezon sadece 18 dakika şans bulan Aykut, dün sabah kız kardeşini muayene ettirmek için özel bir hastaneye götürdü. 25 yaşındaki oyuncu, görgü tanıklarının ifadesine göre Acil Servis’te görevli olan doktor Latif Bayat’ı, tahlil sonuçları çıkmadan kendisine bilgi vermek istememesi nedeniyle yumrukladı.

ARAYA giren hastane görevlileriyle de kavga eden Aykut, daha sonra hastaneden ayrılırken doktor Latif Bayat ise Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gidip bordo-mavili takımın stoperinden şikâyetçi oldu.

AYKUT’UN bu son vukuatı yönetimi de son derece rahatsız etti. Teknik direktör Vahid Halilhodzic’in de görüşünü alan bordo-mavili yönetim bu oyuncuyla devre arasında yolların ayrılması için düğmeye bastı.

Haberin Devamı

Suçlamayı kabul etmedi
AYKUT?Demir dün emniyette ifade verdi. Doktor Latif Bayat’ın, kendisinden şikâyetçi olması üzerine Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne çağrılan Aykut’un hakkındaki suçlamayı kabul etmediği belirtildi.