Gazete Vatan Logo
Süper Lig Yunus Mallı yıldızlaştı!

Yunus Mallı yıldızlaştı!

Avrupa'da kupalarında temsilcilerimiz rakipleri olan Hoffenheim ve RB Leipzig kendi liglerinde haftayı 1'er puanla kapattılar. Almanya'da bir diğer maçta Milli yıldız Mallı yıldızlaştı.

Yunus Mallı yıldızlaştı!

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Beşiktaş'ın rakibi olan Leipzig, Bundesliga'nın 12'nci haftasında deplasmanda 2 kez öne geçtiği maçta Leverkusen ile 2-2 berabere kaldı. Leipzig'in gollerini 13'üncü dakikada Werner(P) ve 54'üncü dakikada Forsberg(P) atarken ev sahibi ekibin gollerini 44'üncü dakikada Leon Bailey ve 74'üncü dakikada Volland kaydetti.

HOFFENHEİM - EİNTRACHT FRANKFURT: 1 - 1

UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda Medipol Başakşehir'in rakibi olan Hoffenheim sahasında Eintracht Frankfurt ile 1-1 berabere kaldı. Konuk Frankfurt 13'üncü dakikada Kevin-Prince Boateng'in golüyle öne geçerken, 90'ıncı dakikada Mark Uth takımına 1 puanı getiren golü kaydetti.

YUNUS MALLI YILDIZLAŞTI

Bundesliga'nın 12'nci haftasında Wolfsburg Yunus Mallı'nın yıldızlaştığı maçta sahasında Freiburg'u 3 - 1 mağlup etti. Wolfsburg'a galibiyeti getiren golleri 3'üncü dakikada Yannick Gerhardt, 29 ve 70'inci dakikalarda Yunus Mallı kaydetti.