Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Yusuf Erdoğan sürprizi

Yusuf Erdoğan sürprizi

Beşiktaş’ın Yusuf Erdoğan için girişimlerde bulunduğu ortaya çıktı. Transfer itirafını Bursaspor Başkanı Ali Ay yaptı: “Trabzonspor’dan Yusuf’u istedik. Ancak Beşiktaş’a söz verdiklerini söylediler.”

Yusuf Erdoğan sürprizi

Önümüzdeki sezon yine 3 kulvarda birden mücadele edecek olan Beşiktaş, sadece ilk 11 için transfer görüşmeleri yapmıyor, kadro derinliği yaratmaya da çalışıyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in istediği isimlerden biri Trabzonspor’dan eski öğrencisi Yusuf Erdoğan.

Güneş, Yusuf’un hem Quaresma hem de Babel’e iyi bir alternatif olabileceğini düşünüyor. Beşiktaş’ın Yusuf konusunda ne kadar ciddi olduğu ise Bursaspor Başkanı Ali Ay’ın açıklamalarından sonra ortaya çıktı.

Dün, kulübün gündemini değerlendiren Ay, Yusuf Erdoğan konusunda “Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ile görüştüm. Kendileri bu oyuncuyla ilgili Beşiktaş’a bir sözlerinin olduğunu söyledi. Onların transferle ilgili kendi aralarında bir anlaşmaları var. Beşiktaş ile görüşecekler. Biz de onun sonucuna göre bakacağız” dedi.

B planı Orkan Çınar

Olcay Şahan için devre arasında Trabzonspor’a kolaylık sağlayan ve sadece 200 bin Euro bonservis bedeli isteyen Beşiktaş, Yusuf konusunda Bordo-Mavililer’den kolaylık bekliyor. Gündemdeki bir diğer kanat oyuncusu ise Gaziantepspor’un genç futbolcusu Orkan Çınar.

Haberin Devamı

(Fanatik)