Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Yusuf ve Abdülkadir satılık!

Yusuf ve Abdülkadir satılık!

Ekonomik olarak zorlu günlerden geçen Trabzonspor'da futbolcu satışları öne çıkacak. Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı ile Abdülkadir Ömür gibi gençlerin potansiyelleri ve değerleri büyük şans olacak.

Yusuf ve Abdülkadir satılık!

Milliyet Gazetesi'nden Celal Umut Eren'in haberine göre; Trabzonspor'da maddi açıdan yaşanan sıkıntılı günler kulüp içerisinde de belirsizlik oluşturuyor. Son olarak başkan Muharrem Usta'nın açıklamaları da durumu ortaya koydu.

FIFA'dan gelen bir dönemlik transfer yasağı da sıkıntıları artırırken, kulübün kaynak yaratması adına da çalışmalar bitmiş değil. Transfer konusunda hassas olan bordo-mavililer, buna karşılık kadrosundaki potansiyelli ve değerli isimlerle dikkat çekiyor. Özellikle kadrodaki Okay Yokuşlu, Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı gibi gençler, gelecek adına hem umut veriyor hem de önemli bir kaynak olarak duruyor.

Scoutlar izliyor

Avrupa'dan birçok kulübün scoutları tarafından izlenen bu 3 genç oyuncu, ekonomik anlamda da rahatlatma adına önemli bir kaynak olma şansını taşıyor.

Premier Lig kulüpleri tarafından izlendiği belirtilen 24 yaşındaki Okay Yokuşlu ve İspanyol kulüplerinin radarında olduğu ifade edilen 21 yaşındaki Yusuf Yazıcı, bonservis kazandırma adına öne çıkan isimler. Bu sezon parlayan 18 yaşındaki Abdülkadir Ömür de potansiyeli, yeteneği ve geleceğiyle ışık veriyor. A Milli Takım'a kadar yükselen Abdülkadir'in gelecek yıllarının açık olması öne çıkarılıyor.

Haberin Devamı