Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Yusuf Yazıcı'dan Lille paylaşımı!

Yusuf Yazıcı'dan Lille paylaşımı!

Trabzonspor’un genç yıldızı Yusuf Yazıcı’nın, milli takım kampında Mehmet Zeki Çelik ile resim paylaşması transfer iddialarını artırdı. Başkan Ahmet Ağaoğlu da Lille’in teklifini doğrulamıştı.

Yusuf Yazıcı'dan Lille paylaşımı!

Transfer döneminin en çok konuşulan iki isminden biri olan Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı’dan iddialı bir paylaşım geldi. Bordo-mavili takımda gösterdiği başarılı performansla milli takımda formayı kapan Yazıcı’nın özellikle birçok Avrupa kulübü ile adı anılmaya başlamıştı.

Milli takım kampında bulunan Yusuf Yazıcı, Fransa Lig 1’de Lille forması giyen Zeki Çelik’i etiketleyerek “Neden olmasın” yazdı. Genç futbolcudan da bu paylaşıma yanıt gecikmedi. Çelik de resimin altına ‘İnşallah kardeşim’ yanıtını verdi.

Teknik direktör Ünal Karaman için geçtiğimiz hafta yapılan imza töreninde, Lille’in Yusuf Yazıcı’ya yaptığı teklifi Başkan Ahmet Ağaoğlu da açıklamıştı. Ağaoğlu, “Lille 12 milyon euroluk teklifini yaptı. Ancak biz bu sezon kadromuzu korumak istiyoruz ve oyuncu satışına sıcak bakmıyoruz. Bu takım bu sezon çok daha iyi işler yapabilir. Yusuf Yazıcı için Lille’in verebileceği maksimum rakam 12 milyondur. Bizim bu paralara oyuncumuzu bırakma gibi bir düşüncemiz yok” ifadelerini kullanarak transfere kapılarını kapatmıştı.

Haberin Devamı

Yusuf Yazıcı geride bırakılan sezonda Süper Lig’de 30, Türkiye Kupası’nda ise 4 maçta forma giydi. 22 yaşındaki futbolcu 4 kez rakip ağları havalandırırken, 3 de gol pası verdi.

(Milliyet)