Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Yusuf Yazıcı: "Hedefim Avrupa"

Yusuf Yazıcı: "Hedefim Avrupa"

Trabzon’un yükselen değeri Yusuf Yazıcı geleceği hakkında konuştu:

Yusuf Yazıcı: "Hedefim Avrupa"

“İçinde olduğum sürece odaklanıyorum. Geleceğim hakkında konuşmak yerine bulunduğum ortamı değerlendiriyorum. İspanya Ligi bana uygun.”

SÜPER Lig’de Demir Grup Sivasspor’u 2-1 mağlup eden Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı. beIN Sports’a konuşan 20 yaşındaki milli orta saha, “Kendi eksiklerimin farkındayım, ekstra çalışmalar yapıyorum. Milli takıma çağrılmak benim için çok gurur verici. Benim için milli takım çok farklı bir nokta. Ben tribünlerden geldim. Takımı en üst seviye getirmek için mücadele ediyoruz. İnşallah da en üst seviyede oluruz.

‘TRİP ATARLAR’

SOL ayağımı geliştiriyorum. Orta saha benim gerçek yerim. Trabzonspor taraftarının ne hissettiğini çok iyi biliyorum. 2009-10 sezonunda Türkiye Kupası’nı kazanmıştık. Trabzon meydanı tam bir harikaydı. ‘Allah’ım biz şampiyon olursak burayı düşünemiyorum bile’ dedim. Trabzonspor mağlup olduğu zaman patronuna trip atan insanlardır bizim Trabzonspor taraftarı.

TRANSFER haberlerini hiç okumuyorum aslında. Sadece içinde olduğum sürece odaklanıyorum. Geleceğim hakkında çok konuşmak istemiyorum. Bulunduğum ortamı değerlendiriyorum. İspanya Ligi bana çok uygun. Avrupa hedefim var” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı