Gazete Vatan Logo
Galatasaray Yüzlerine bile bakmadı!

Yüzlerine bile bakmadı!

Başakşehir maçı sonrası soyunma odasına inen Tudor, farklı bir yüzü ile takımın karşısındaydı.

Yüzlerine bile bakmadı!

Hırvat teknik adam, “Beni, kulübü, taraftarı, tüm camiayı utandırdınız” diyerek başladığı konuşmasını “Siz G.Saray oyuncularısınız. Mücadeleden bu kadar uzak, isteksiz, ruhsuz olamazsınız” diyerek tamamladıa

BU sezonki en ağır yenilgilerinden birini alan sarı-kırmızılılarda maçın ardından soyunma odasında kimsenin ağzını bıçak açmadı. Kavga iddialarına rağmen kimsenin birbirinin yüzüne bakacak durumu bile yoktu.
ŞAMPİYONLAR Ligi hedefine ulaşmak için sahaya çıkan ancak 4-0’lık hezimet ile kendini 4. sırada bulan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Igor Tudor da farklı bir yüzü ile oyuncularının karşısına çıktı.
HERKES maç sonu Igor Tudor’un gelişini beklerken Hırvat çalıştırıcı içeriye adım attığı andan itibaren kimsenin
yüzüne bile bakmadı. Oyuncularının yüzüne bakmadan konuşma yapan Tudor, “Beni, kulübü, taraftarı, tüm camiayı utandırdınız” sözleri ile başladı.
‘HOCAYI İLK KEZ BÖYLE GÖRDÜK’
SERT ifadelerle takımına seslenen Hırvat teknik adam, “Hata yapabilirsiniz, gol yiyebilirsiniz ve 4-0 bile kaybedebilirsiniz. Ama siz G.Saray oyuncularısınız. Mücadeleden bu kadar uzak, isteksiz, ruhsuz olamazsınız. Sadece beni değil kendinizi değil bütün camiayı utandırdınız. Size tek söyleyebileceğim bu. Bundan sonra bu konu ile ilgili konuşmak, bir şey duymak istemiyorum” dedi.
BU sözler ve Igor Tudor’un bu tavrı oyuncuların da hiç beklemediği bir durumdu. Florya’ya dönen oyuncular aralarında “Hocayı hiç böyle görmedik” yorumlarına neden oldu.

Haberin Devamı