Gazete Vatan Logo
Futbol Zico'ya Irak engeli

Zico'ya Irak engeli

Beşiktaş'ın transfer teklifine yöneticileri şok eden bir yanıt verdi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Futbol Komitesi, teknik direktör Tayfur Havutçu’nun görevden alınmasının ardından hoca arayışlarını önümüzdeki hafta sonlandıracaklarını açıkladı Fikret Orman’ın talimatları ile Zico ile fikir alış verişinde bulunan Futbol Komitesi’nden Tamer Kıran ve yöneticiler Zico’nUn istediği ücret karşısında şok oldular.

Irak Milli Takımı’ndan yıllık 4 milyon Euro aldığını açıklayan Brezilyalı teknik adam, “Şu anda Irak Milli Takımı ile sözleşmem devam ediyor. Başladığım işi bırakma niyetim yoktur. Yıllık 4 milyon Euro alıyorum. Bu parayı verip, tazminatta öder misiniz?” dedi.

Prensiplerime aykırı Başka bir takım çalıştırıyorken, Beşiktaş’tan aldığı teklife teşekkür ederek, “İş başındayken, başka bir kulüple görüşmek prensiplerime aykırıdır” ifadesini kullandı. Siyah beyazlı yöneticiler Rıza Çalımbay, Samet Aybaba, Mehmet Özdilek ve Ertuğrul Sağlam üzerinde yoğunlaşırken, bu teknik adamlar ile bire bir görüşülerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunulacağı öğrenildi. (Milliyet)

Haberin Devamı