Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Zirve 10’un yeri

Zirve 10’un yeri

44’te kazanılan tartışmalı penaltıyı Gomez gole çevirdi. Net fırsatları harcayan Kartal, Sivas’ın atakları nedeniyle de büyük stres yaşadı. Ancak 90+2’de sahneye yine Oğuzhan çıktı ve SİYAH-BEYAZLILARI rahatlattı.

Zirve 10’un yeri

BEŞİKTAŞ, M.Sivas maçına İstanbul’u etkisi altına alan fırtına gibi hızlı, coşkulu ve istekli başladı. İlk 15 dakikada 4 net pozisyonu var siyah-beyazlıların. 4 ve 9’da Olcay, 6’da Gomez ve 11’de de Sosa kale

önünden golleri kaçırdılar. Beşiktaş bu bölümde bir gol bulabilse maçın seyri ve skoru çok farklı olabilirdi.

BU rüzgardan sağ çıkan Sivas, dakikalar ilerledikçe oyunda görünmeye başladı. 21’de Aatıf’ın sağ çaprazdan şutunu Tolga kurtardı. 35’te de Eneramo topu auta yolladı.

OĞUZHAN KLASI!

44. dakika ise maçın en önemli anı. Atiba topu ceza sahasında indirdi, arkasındaki Adem’in temasını hissettiği anda kendisini yere attı. Hüseyin Göçek’in penaltı kararına Sivaslılar yoğun şekilde itiraz ederken atışı kullanan Gomez, Setkus’u terse yatırdı: 1-0.

2. yarının hemen başında Beşiktaş savunması büyük bir hata yaptı. Topu alan Aatıf, peşine siyah-beyazlıları takıp kaleye kadar gitti ama tam vuracakken Rhodolfo ayak koydu.

DEVAMINDA Beşiktaş arka arkaya net pozisyonları harcarken Sivas’ın atakları nedeniyle de baskı altında oynadı. Kartal’ı rahatlatan ise Oğuzhan oldu. 90+2’de Bursa maçındaki kadar gibi klas bir plase yaptı: 2-0.

Haberin Devamı