Gazete Vatan Logo
Süper Lig Zirve yarışını karıştırabilirler

Zirve yarışını karıştırabilirler

Geçmişte Üç Büyükler’in formasını giyen veya hocalığını yapan teknik direktörler, çalıştırdıkları ekiplerle daha önce futbolcu olarak karşılaştıkları rakipleriyle oynayacak.

Zirve yarışını karıştırabilirler

Süper Lig’de Üç Büyükler’le geçmişi olan eski yıldızlar, şimdi hocalık kariyerlerinde ezeli rakiplerini konuk edecek. Şampiyonluk yarışının iyice kızıştığı 30. haftada Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe’nin eski oyuncuları çalıştırdıkları ekiplerle daha önce futbolcu olarak karşılaştıkları rakipleriyle oynayacak.

İLK RAKİP KOCAMAN

İlk olarak 8 Mayıs’ta Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve hocası olan Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray’a konuk olacak. Ertesi gün, Beşiktaş efsanesi Sergen Yalçın, Sivasspor’la Fenerbahçe’yi ağırlayacak. 10 Mayıs’ta ise Beşiktaş, Galatasaray’la UEFA Kupası’nı kaldıran Okan Buruk’un takımı Gaziantepspor’la karşılaşacak. Söz konusu ‘çapraz ateş’ gelecek haftalarda da devam edecek.

G.SARAY-T. KONYA

TARİH: 8 Mayıs 2015

TEKNİK ADAM: Aykut Kocaman

İLK MAÇ: 5-0

(Galatasaray kazandı)

11 SENESİNİ VERDİ

Aykut Kocaman, F.Bahçe’ye 8 sezon hizmet edip 3 kez gol kralı oldu. Hoca olarak 2010-2013 arası takımı çalıştırdı. 1 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası zaferi yaşadı.

Haberin Devamı

SİVAS-F.BAHÇE

TARİH: 9 Mayıs 2015

TEKNİK ADAM: Sergen Yalçın

İLK MAÇ: 4-1

(Fenerbahçe kazandı)

BEŞİKTAŞ EFSANESİ

Futbolculuk kariyeri boyunca Beşiktaş’ta efsaneleşen Sergen, F.Bahçe ve G.Saray’da da oynadı. İlk yarıda 4-1 kaybedilen maçta Carlos görevdeydi.

BEŞİKTAŞ-G.ANTEP

TARİH: 10 Mayıs 2015

TEKNİK ADAM: Okan Buruk

İLK MAÇ: 1-0

(Beşiktaş kazandı)

UEFA KADROSUNDAN...

G.Saray’ın UEFA Kupası’nı kaldırdığı sezon sarı kırmızılı ekibin formasını giyen Okan Buruk, oyunculuk kariyerinin sonlarında Beşiktaş’ta da oynamıştı.

(Hürriyet)