Gazete Vatan Logo
Antalyaspor Zirveye Eto'o darbesi!

Zirveye Eto'o darbesi!

Spor Toto Süper Lig'in 13. Haftasının açılış maçında lider Medipol Başakşehir, evinde Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında yara aldı.

Zirveye Eto'o darbesi!

Spor Toto Süper Lig'de zirveyi haftalardır kimseye bırakmayan Medipol Başakşehir, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi rakipleriyle arasındaki puan farkını açma fırsatını elinin tersiyle itti.

Haftanın açılış maçında evinde Antalyaspor'u konuk eden Başakşehir, öne geçtiği karşılaşmada skoru koruyamayınca sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Başakşehir'in gollerini 19. dakikada Mahmut Tekdemir ve 47. dakikada Marcio Mossoro attı. Antalyaspor'un gollerini ise Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o 13 ve 65. dakikalarda kaydetti.

Antalyaspor, 72. dakikada Charles'ın gördüğü kırmızı kartın ardından sahada 10 kişi kaldı. Hakem 8 dakika sonra ise Başakşehirli Ferhat Öztorun'u kırmızı kartla cezalandırarak iki takımı da sahada 10 kişi bıraktı.

Bu sonucun ardından puanını 31'e yükselten Başakşehir, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi puan farkını açma fırsatını tepti. Antalyaspor ise puanını 16'ya yükselterek yükselişini sürdürdü.