Gazete Vatan Logo
Galatasaray Zirveye he'Wesley'

Zirveye he'Wesley'

Sneijder, geçen sezon Aslan’a yenilmeyen Rize’yi sildi süpürdü

Zirveye he'Wesley'

En son F.Bahçe maçında ağları sarsan Hollandalı 99 gün aradan sonra sahneye çıktı, 7’de Cimbom’u 1-0 öne geçirdi. Gol yetmedi Sneijder’e... 44. dakikada ölçtü biçti Bruma’yı gördü. Portekizli’nin vuruşu, Wesley’nin bu sezon ilk asisti olurken G.Saray 3 puanı alıp lider F.Bahçe’yi takibinden vazgeçmedi

G.SARAY evinde ağırladığı Rize’yi ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 yenmeyi başardı. Sarı-kırmızılılarda yaşanan stoper krizi Koray’ın iyileşmesiyle sonlanırken, Hamza Hamzaoğlu, Melo’yu da tekrar orta sahaya çekerek rahat bir nefes aldı.
AFRİKA ve Asya Kupası nedeniyle takım kurmakta zorlanan Hikmet Karaman 17 kişilik kadroyla çıktı maça. 7’de Hakan Balta’nın defanstan uzun topunu Selçuk harika indirdi, Sneijder de sol ayağıyla yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı: 1-0.
BRUMA’DAN GOL SİFTAHI!
12’DE Sneijder dafansın arkasına harika bir pas attı. Ancak Bruma kaleciyi geçemedi. İlk yarının son dakikasında yine Sneijder milimetrik bir pasla Bruma’yı buluşturdu. Bu defa Bruma kalecinin üstünden aşırtarak estetik bir vuruşla ligdeki ilt golünü attı: 2-0.
İKİNCİ yarının başlarında kontraatak yakalayan Rize’de Sercan’ın köşeye giden topunu Muslera çıkartarak gole izin vermedi. 74’te ise Umut arka direkte topu boş kale yerine dışarı nişanladı. 78’de oyuna giren Burak sakatlığı nüksedince sadece 2 dakika sonra oyundan çıkmak zorunda kalırken maç da 2-0 tamamlandı.

Haberin Devamı