Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Zirveyi sallayan maç!

Zirveyi sallayan maç!

Beşiktaş 2 kez öne geçtiği maçta beraberliği son dakikada zar zor kurtardı.

Zirveyi sallayan maç!

BEŞİKTAŞ, şampiyonluk yolunda çıktığı en kritik maçta takıldı. Akhisar, siyah-beyazlılara çok ters geliyor. Bunu ilk maçta da görmüştük. Beşiktaş rakip ceza sahasında oynamış ama 2-0 yenilmişti.

AKHİSAR’A karşı hata yapmayacaksınız çünkü affetmiyor. Geniş alan bırakmamalısınız çünkü Rodallega var. Beşiktaş dün 3 gol attı ama galibiyete yetmedi. Çünkü her bireysel hata cezalandırıldı.

FİŞİ erken çekmeliydi Beşiktaş. 15’te de golü buldu. İsmail’in pasında Merter’den seken topu Gomez ağlara yolladı. Ama 2.’yi bulamadı ve 45 dakika top göstermemesine rağmen 45+1’de Alexis ceza sahasında eliyle oynayınca penaltı kazandırdı Akhisar’a. Rodallega’nın vuruşunu Tolga çıkarsa da Kolombiyalı döneni tamamladı.

90+4, DİREK, 1 PUAN

BUNA karşın 2. yarıya golle başladı Kartal. 47’de Sosa vurdu, Fatih’ten döndü, Olcay bitirdi. Fakat 54’te bu defa Oğuzhan hata yaptı. Topu ceza sahasının önünde kaybetti. Sağ tarafa açılan topu Sami içeri kesti, Rodallega skoru 2-2’ye getirdi.

78’DE ise Alexis-Tolga el birliğiyle Rodallega’ya boş kaleye gol attırdılar, Beşiktaş geri düştü. Son 12 dakikada tüm riskleri aldı Beşiktaş ve 89’da maç bitebilirdi. Tolga yine servis yaptı, Soner orta sahadan vurdu, top üst direkten döndü. Bunun 1 dakika sonrasında Gomez indirdi, Cenk skoru 3-3 yaptı.

Haberin Devamı

90+4’TE Cenk’i indiren Caner atılırken Beşiktaş 18’in önünde frikik kazandı. Topun başına Sosa geçti, şutu üst direkte patladı ve maç bitti. Kartal’ın 2 beraberlik kredisi vardı ve böylece 1’i gitti.