Gazete Vatan Logo
Futbol Zlatan Pogba'yı alıyor!

Zlatan Pogba'yı alıyor!

Manchester United, Zlatan Ibrahimovic'in forma satışıyla Paul Pogba'nın rekor bonservisini karşılamaya çok yakın.

Zlatan Pogba'yı alıyor!

ÖNCE Jose Mourinho’yu teknik direktörlük koltuğuna oturtan, ardından da Zlatan Ibrahimovic’i renklerine bağlamayı başaran Manchester United şimdiden bu yazın en dikkat çeken takımı olmayı başardı. Ancak Kırmızı Şeytanlar’ın hedefinde bir rekor var, o da Paul Pogba’yı 120 milyon Euro karşılığında transfer etmek.

GÜNLERDİR konuşulan bu anlaşma gerçekleşirse Juventus’un Fransız yıldızı Pogba tarihin en pahalı futbolcusu olacak. Yaptığı her açıklama olay yaratan ve egosu her daim zirvede olan Ibrahimovic, geçtiğimiz günlerde bu bonservis bedeliyle ilgili olarak “Pogba transferinin takım için çok pahalı olacağını düşünenleri anlamıyorum. Manchester United sırf benim forma satışımdan elde edeceği gelirle Paul Pogba’yı transfer edebilir” açıklamasını yapmıştı.

VE Zlatan’ın dediği çıkacak gibi... İngiliz The Sun gazetesi, ManU’nun şu ana kadar Zlatan Ibrahimovic’in formalarının satışından 76 milyon pound (Yaklaşık 91 milyon Euro) gelir elde ettiğini yazdı. Yapılan haberde bu satışların benzer bir hızla devam edeceği ve Manchester United’ın bu alanda rekor kırmaya aday olduğu belirtildi.

Haberin Devamı