Gazete Vatan Logo
Galatasaray Zoran Erceg kulüpsüz kaldı

Zoran Erceg kulüpsüz kaldı

Galatasaray Odeabank’ın geçen sezonki 4 numarası Zoran Erceg, yaz döneminde gelen tekliflerde kapıyı yüksekten açtı ve şu an kulüpsüz.

Zoran Erceg kulüpsüz kaldı

Geçen sezon Euroleague normal sezon serüveninde Galatasaray Odeabank’ın TOP 16’ya çıkmasında en önemli hücum gücü olan Zoran Erceg, 9 karşılaşmada 18.1 sayı 4.9 ribauntla oynamış ve maç başına 3’ten fazla isabet bulduğu üç sayılık atışlarda %51’lik inanılmaz bir oran tutturmuştu.

Gösterdiği performansla sezon içerisinde Real Madrid’ten teklif alan Erceg, İspanyol kulübüne gitmemiş ve takımda kalmayı tercih etmişti. TOP 16’da 13 maça çıkan ve burada da 12.8 sayı 4 ribaunt istatistiklerini yakalayan 30 yaşındaki oyuncu, Spor Toto Basketbol Ligi normal sezonunda ise 14.6 sayı 4.5 ribaunt ortalamalarına ulaşmıştı.

Yaz transfer döneminde Galatasaray Odeabank ile sözleşme yenilemeyen Erceg; Kızılyıldız, Olimpia Milano, Trabzonspor Medical Park ile yıllık 1 milyon doların altına inmediği için anlaşamamıştı. Maccabi Tel Aviv’den 1.5 milyon isteyen Erceg, yakın dönemde İsrail ekibine karşı %20 indirim yapmayı kabul etti ancak gönülsüz olan taraf bu kez Maccabi Tel Aviv oldu ve teklif reddedildi.

(Eurohoops)

Haberin Devamı