Gazete Vatan Logo
Voleybol Zoroğlu: "İlk 4'e kalmak istiyoruz"

Zoroğlu: "İlk 4'e kalmak istiyoruz"

Voleybol Efeler Ligi play-off çeyrek finalinde Ziraat Bankası ile eşleşen İnegöl Belediyespor'un antrenörü Levent Zoroğlu, "Elimizden geldiğince mücadele edip ilk 4'e kalmak istiyoruz." dedi.

Zoroğlu: "İlk 4'e kalmak istiyoruz"

Zoroğlu yaptığı açıklamada, normal sezonu 6. sırada tamamladıkları ligde oynadıkları 22 maçta 11 galibiyet elde ederek kulüp tarihine geçtiklerini ifade etti.

Ortaya koydukları performansın önemli olduğunu vurgulayan Zoroğlu, "40 puanla şu anda kulüp tarihimizde en iyi yerdeyiz. Ayrıca Türkiye Kupası'nda yarı final oynadık, herkesin bildiği gibi şanssız bir şekilde elendik. Ligin normal sezon etabını gayet güzel geçirdik. Şimdi ligin en keyifli en güzel yerine geldik." diye konuştu.

Antrenör Zoroğlu, hedefleriyle ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

"Avrupa'ya gitmeyi çok istiyoruz. Önümüzde Ziraat Bankası maçı var. Bildiğiniz gibi Ziraat Bankası gerçekten şu anda Türkiye'nin bence en iyi takımlarından biri. Hem oyuncu bakımından hem kulüp anlamında çok iyi bir takım. Onlarla bu sene 1'i kupa, 2'si lig olmak üzere 3 maç oynadık, iki galibiyetimiz var. Ziraat Bankası'na karşı güzel maçlar çıkardık. Aynı şeyi tekrarlamak istiyoruz. Elimizden geldiğince mücadele edip ilk 4'e kalmak istiyoruz. Olursa çok seviniriz. Olmazsa Challenge Cup için tekrar mücadele edeceğiz ama olması için ben teknik ekip ve oyuncu arkadaşlarım elimizden geleni yapacağız."

Haberin Devamı