Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Zürih, Frey'i geri almayacak!

Zürih, Frey'i geri almayacak!

Michael Frey’in eski kulübü Zürih, oyuncusunu tekrar geri almayı düşünmüyor. İsviçreli idarecilerin futbolcunun ayrılık sürecinde yaşanan sıkıntılardan dolayı bu olasılığa kapılarının kapalı olduğunu ifade ettikleri öğrenildi.

Zürih, Frey'i geri almayacak!

Fenerbahçe’nin sezon başında Zürih’ten kadrosuna kattığı Michael Frey, performansıyla beklentileri karşılayamadı. İsviçre ekibinden 2.7 milyon euro bonservisle transfer edilen 24 yaşındaki futbolcu, forma giydiği 22 maçta sadece 5 gol atabildi.

Henüz ciddi bir talibi çıkmadı

Sarı-lacivertli ekipteki geleceği merak konusu olan ancak gelecek sezon yola takımda devam etmesi zayıf bir ihtimal olarak görülen İsviçreli forvetin, şu ana kadar ciddi bir talibi çıkmadı. Başarılı bir dönem geçirdiği eski kulübü Zürih’in de bu transfere sıcak bakmadığı öğrenildi.

Yeniden almayı düşünmüyorlar

İsviçre ekibinin yöneticilerinin, olası bir Michael Frey transferine ilişkin yaptıkları değerlendirmelerde, bu olasılığa kapıyı tamamen kapattıkları belirlendi. Futbolcunun takımdan ayrılma sürecinin oldukça sancılı geçtiğine dikkat çeken Zürihli idarecilerin, kendisini yeniden takıma kazandırmayı bu yüzden düşünmediklerini ve gelecek sezonun kadrosunda kendisini düşünmediklerini ifade ettikleri öğrenildi.

Kadro dışı kararı ve soğuk rüzgarlar

Haberin Devamı

Michael Frey’in Fenerbahçe’ye transferi sürecinde Zürih Kulübü bir açıklama yayınlamış, “Transfer için yaptığımız görüşmeleri sonlandırdık, Frey takımda kalacak” ifadeleri kullanılmıştı. Öte yandan yine oyuncunun transfer süreci içerisinde futbolcu Zürih’te süresiz olarak kadro dışı bırakılmış, ardından yönetimle arasında soğuk rüzgarlar esmişti.

Menajer değişikliği ‘ayrılma sinyali’ mi?

Öte yandan geçtiğimiz haftalarda İsviçre’ye giden ve burada Zürih’in Xamax ile yaptığı maçı izleyen sarı-lacivertli futbolcunun ülkeye gitme amacının, menajer değişikliği olduğu ortaya çıktı. Eski menajeriyle yollarını ayıran futbolcu, daha profesyonel bir yaklaşımla Soccer Mondial isimli şirketle anlaşmıştı. Futbolcunun sezonun sonu gelirken menajer değişikliği yapması, Fenerbahçe’de yola devam etmeyi beklemediği ve kendisine takım aramaya başlayacağı şeklinde yorumlandı.

(Skorer)