Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Beşiktaş'ta yeni bir yıldız doğuyor! Semih Kılıçsoy için yeni madde

Beşiktaş'ta yeni bir yıldız doğuyor! Semih Kılıçsoy için yeni madde

Beşiktaş formasıyla yaptığı dubleyle Trabzonspor karşısında Kartal’a zaferi getiren Semih Kılıçsoy, bu sezon 8 golle takımının ligdeki en skorer ismi oldu. Her geçen gün yükselişini sürdüren 18 yaşındaki santrfor, Siyah-Beyazlı camianın yeni altın çocuğu oldu!

Beşiktaş'ta yeni bir yıldız doğuyor! Semih Kılıçsoy için yeni madde

Siyah-Beyazlı kulübün öz kaynak düzeninden yetişen Semih Kılıçsoy, yeteneğiyle yükseldiği A Takım’da; gücü, zekası ve oyun becerisiyle şov yapmaya devam ediyor. Son olarak önceki akşam Trabzonspor’la Tüpraş Stadı’nda oynanan karşılaşmada birbirinden önemli 2 gol kaydeden Semih, ceza sahası dışından sol ayağıyla attığı şık sayıyla beğeni kazandı, ardından 3 rakip futbolcunun müdahalesine rağmen yıkılmayıp fileleri havalandırarak alkışları topladı.

ÇIKIŞ MADDESİ YOK

Beşiktaş formasıyla bu sezon son 7 maçta 7 gole ulaşan 18 yaşındaki futbolcu, ek olarak totalde ise 8 lig golüyle bu alanda takımının en skorer ismi olmayı başardı. Beşiktaş’la sözleşme imzalarken kontratında özellikle çıkış maddesi olmamasını isteyen Semih, böylelikle gün gelip Siyah-Beyazlılar’dan ayrılma kararı aldığında kulübüne maksimum seviyede bonservis kazandırmış olacak.

'HAYALLERİMİZ VAR'

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, Semih Kılıçsoy’un geleceğiyle ilgili konuştu. Uçar, “Uzun yıllar Beşiktaş’ta oynar demek istiyorum ama tutabileceğimizi de zannetmiyorum. Son yıllarda yetişmiş en yetenekli Türk oyunculardan. Teklifler zaten başladı. Vicenzo Montella da Milli kadroya davet edecektir” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Genç Semih ise, “Hayallerimiz ve hedeflerimiz var. A Milli Takım forması giymek hayalim. Bunun için çok çalışıyorum. Elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum” dedi.