Gazete Vatan Logo
Süper Lig Juventus'ta Kenan Yıldız şoku! Massimiliano Allegri açıkladı

Juventus'ta Kenan Yıldız şoku! Massimiliano Allegri açıkladı

İtalya Serie A'da Roma ile karşılaşacak olan Juventus'ta Kenan Yıldız şoku yaşandı. Teknik Direktör Massimiliano Allegri, Kenan Yıldız hakkında kötü haberi duyurdu.

Juventus'ta Kenan Yıldız şoku! Massimiliano Allegri açıkladı

İtalya Serie A'nın 35. haftasında Roma ile Juventus, Roma Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi 65 puana sahip olan Juventus dördüncü sırada yer alırken, 59 puanlı Roma ise beşinci sırada bulunuyor.

Karşılaşma öncesi iki takımın da teknik adamı basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, milli yıldız Kenan Yıldız ile ilgili şoke eden haberi verdi.

JUVENTUS'TA KENAN ŞOKU! ALLEGRI AÇIKLADI

Massimiliano Allegri, sakatlığını atlatan Timothy Weah'ın karşılaşmaya ilk 11'de başlama ihtimali olduğunu söylerken, "Yarın, kas zorlanmasını atlatamayan Alex Sandro ve mide iltihabı olan ve bugün antrenmana çıkmayan Kenan Yıldız kadroda olmayacak ve Roma'ya karşı forma giyemecekler" diye konuştu.

KENAN'IN JUVENTUS PERFORMANS

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda A Milli Takım kadrosunda yer alması beklenen genç oyuncu, bu sezon Juventus'ta geçmişe göre daha fazla forma şansı bulmaya başladı. Siyah-beyazlı formayı 28 maçta giyen 19 yaşındaki oyuncu beş kez gol sevinci yaşarken iki kez de asist yaptı.

Haberin Devamı