Gazete Vatan Logo
Süper Lig Süper Lig devinden Yusuf Yazıcı bombası!

Süper Lig devinden Yusuf Yazıcı bombası!

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı'nın talipleri artmaya devam ediyor. Avrupa devlerinin radarında olan Milli futbolcu için Süper Lig devi devreye girdi. İşte detaylar...

Süper Lig devinden Yusuf Yazıcı bombası!

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı, gösterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çekmeyi başardı. Milli yıldızın Fransa macerası sezon sonunda bitebilir.

AVRUPA EKİPLERİ PEŞİNDE

Sezon sonunda Lille'den ayrılması beklenen Yusuf Yazıcı için Sevilla ve Milan'ın takipte olduğu iddiaları gündemde yer alırken Süper Lig devi de transfer için devreye girdi.

OKAN BURUK'UN GÖZDESİ

Fanatik'te yer alan habere göre yeni sezondan itibaren yabancı sayısının 12’ye düşecek olması nedeniyle hem sayısal hem de kalite açısından yerli rotasyonunu zenginleştirmek isteyen Galatasaray, Okan Buruk’un isteği üzerine Yusuf Yazıcı’yı gündemine aldı. Yusuf Yazıcı’nın forvette, forvet arkasında ve sağ kanatta görev yapabilmesi, Okan Buruk’un listesinde de en üst sıralara tırmanmasını sağladı.

OKAN BURUK'UN LİSTESİ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI

25 Mayıs’ta yapılacak başkanlık seçimine şu an için tek aday olarak girmesi beklenen ve kongreyi kazanmasına kesin gözüyle bakılan Dursun Özbek, şimdiden kurmaylarına transferler konusunda tam yetki verdi. Teknik direktör Okan Buruk’la 2 yıllık sözleşme imzalamaya hazırlanan Sarı-Kırmızılılar, başarılı çalıştırıcının listesi doğrultusunda çalışmaları hızlandırmış durumda.

Haberin Devamı

KESENİN AĞZI AÇILIYOR

Hem ilk 11 hem de kulübe için çok kritik bir takviye gözüyle bakılan Yusuf Yazıcı’yı ikna etmek üzere yönetimin kesenin ağzını açtığı da gelen haberler arasında.

Süper Lig devinden Yusuf Yazıcı bombası