Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe 'Fenerbahçe'nin yarınlarına imza attık'

'Fenerbahçe'nin yarınlarına imza attık'

'Hedef 1 Milyon Üye projesinin lasmanında konuşan Azzi Yıldırım, camiasına böyle seslendi:

'Fenerbahçe'nin yarınlarına imza attık'

"Bizim büyüklüğümüz artık 3 puanlık zaferlerle, derbi galibiyetlerine, bol yıldızlı lokal şampiyonluklara sığmayacak hale gelmiştir. Bu proje, 'F.Bahçeliyim' değil, 'F.Bahçeyim' deme projesidir."

F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım'ın en çok önem verdiği icraatı olan 'Hedef 1 Milyon Üye' projesi dün resmi olarak hayata geçti. İstanbul'daki Four Seasons Otel'de dün akşam gerçekleştirilen lansmana sarı-lacivertli kulübün yöneticileri, sporcuları ve birçok ünlü sima katılırken başkan Yıldırım şu konuşmayı yaptı:

"SEVGİLİ F.Bahçeliler, bilmenizi isterim ki bu proje bir kampanya değil, bir aidiyet projesidir. Bu proje söz ve vaat değil, söz hakkına sahip olma projesidir. Ve ön önemlisi bu proje 'F.Bahçeliyim' demek değil, 'F.Bahçeyim' diyebilmek projesidir.

F.BAHÇE artık ne 3 puanlık zaferlere, ne günlük derbi galibiyetlerine, ne de bol yıldızlı lokal şampiyonluklara sığdırılamayacak büyüklükte bir camia haline gelmiştir. Ve yönetim şekli de bu büyüklüğü taşıyacak ve bu büyüklüğe yakışacak nitelikte olmak zorundadır. Bu da ancak ve ancak F.Bahçeliler'in kulübünün geleceğinde söz sahibi olabileceği çoğulcu ve demokratik bir yönetim şekli ile hayata geçirilebilir.

Haberin Devamı

1 Milyon Üye projesinin hayata geçmesiyle birlikte bu kulübün gerçek sahibi olan F.Bahçeliler yönetime ortak olacak, alınan her karara imzalarını atacaklardır.

'ŞİMDİ TAM ZAMANI'

BU projenin bir diğer hedefi şudur ki F.Bahçe’ye yaşatılanlar hatırlandığında bu hedefin anlamı ve önemi çok daha açık bir şekilde anlaşılacaktır. F.Bahçe camiası karakterli, güçlü ve yıkılmaz bir camiadır.

VE işte bu yüzden, şimdi demokratik, güçlü ve ekonomik açıdan bağımsız F.Bahçe’nin yarınlarını imzalamak zamanıdır. Şimdi birken 1 Milyon, 1 milyonken Bir olmak zamanıdır. Şimdi, ilk ve son aşkımıza, eylem gerektiren sevdamıza sahip çıkma zamanıdır. İşte şimdi tam zamanıdır."

'Hedef bağımsız ve güçlü F.Bahçe'

"MUSTAFA Kemal Atatürk’ün söylediği gibi 'Ekonomik açıdan güçlü olamayan toplumlar asla bağımsız olamazlar.' İşte bu nedenle 1 Milyon Üye projesinin bir diğer amacı ve ruhu da budur.

Haberin Devamı

F.BAHÇE'NİN bir dünya kulübü olması, etkin bir spor ve sosyal sorumluluk abidesi ve ülke çıkarlarına hizmet eden güçlü bir sivil toplum örgütü haline gelmesi için bu proje bir ihtiyaçtan öte zorunluluktur."

'Yılda 50 milyon TL gelir elde edeceğiz'

"BU tarihi projenin gerçekleşmesi halinde yılda 50 Milyon Türk Lirası sadece aidat geliri elde edilecek ve bu gelirlerle amatör branşlarımız ve spor okullarımız, sadece kulübümüze değil, Türk sporuna da artı değer katacaklardır."

'Formada başka isim olmayacak'

"BU projede amaç endüstriyel futbolun yozlaşmış açmazlarından, ulusal ve uluslararası futbol baronlarının kemikleşmiş kartellerinden korumak ve F.Bahçe’yi kendine ait tüm kararları kendisinin alabildiği, devletine yük olmadan uluslararası büyük bir marka haline getirmektir.

F.BAHÇE Stadı’nın ve sporcularımızın emeği ile ıslatılan 'Çubuklu' formada F.Bahçe ve Türkiye Cumhuriyeti adı ve armasından başka hiçbir isim ve armanın olmamasıdır."