Gazete Vatan Logo
Futbol Gençler önüne geleni üzüyor

Gençler önüne geleni üzüyor

Spor Toto Süper Lig’de günün ilk maçında Gençlerbirliği ile Bursaspor karşı karşıya geldi.

Gençler önüne geleni üzüyor

İBRAHİM Üzülmez’in teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından seri galibiyetlerle lige tutunan G.Birliği, üst üste 4. zaferini güçlü rakibi Bursaspor’u devirerek elde etti. Önüne geleni yenerek düşme hattından çıkan Başkent ekibi, aldığı bu son 3 puanla artık orta sıralara tutunmanın hesaplarını yapmaya başladı.

KARŞILAŞMAYA istekli ve hırslı başlayan G.Birliği ilk tehlikeli atağı 8’de gerçekleştirdi. Stancu’dan pası alan Serdar’ın şutu Harun’dan döndü. 1 dakika sonra Harun bu kez Stancu’nun şutunda iyi yer tuttu.

İLK yarının kalan bölümünde

G.Birliği baskılı oyununu sürdürürken Bursa’nın etkili atağı yoktu. İlk yarı golsüz kapandı. İkinci yarı yine G.Birliği ile Bursa kalecisi Harun arasında geçen pozisyonlarla başladı. 58’de Selçuk’un pasıyla buluşan İrfan’ın kafa vuruşu kalecide kaldı.

FATY DİREĞİ SARSTI

69. dakikada ise Stancu-El Kabir aksiyonunda topla son buluşan isim Kulusic bu dakikaya kadar direnen Harun’u sonunda avladı: 1-0. 2 dakika sonrasında da bu kez Aydın’ın ortasına sert vuran El Kabir topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı: 2-0.

Haberin Devamı

BURSASPOR ancak gollerden sonra yüklenmeye başladı. 73’te Battala’nın şutunu kaleci Hopf kornere çelerken 79’da Faty’nin füzesi direkte patladı. 90 dakikanın sonunda kırmızı-siyahlı ekip 4. zafer haftasını kutlayan taraftı.