Gazete Vatan Logo
Beşiktaş ‘Çok kaçtı, fark olurdu’

‘Çok kaçtı, fark olurdu’

“Rüzgarın çok etkisi oldu. Oyuncularım vuruşları açısından büyük zorluk çektiler. İlk yarıda Olcay, Sosa, 2. yarı Gomez, Cenk’le çok pozisyonumuz var. Farklı olacaktı. Bırakırsanız her takım oynar.”

‘Çok kaçtı, fark olurdu’

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Şenol Güneş kaçan fırsatlardan dert yandı... Rüzgar nedeniyle son vuruşlarda büyük sıkıntı yaşadıklarının da altını çizen deneyimli teknik adam şunları söyledi:

ÇOK fazla şart var sahada. Rakip var, hakem var, saha var, seyirci var.. Tüm şartlara göre değerlendirmek gerek. Rakip dirençli bir takım. Öndeki hücum oyuncuları ile etkili oynamak isteyen bir ekip. Düşündüğümüz oyunu ortaya koyduk. İstediğimiz golleri bulamadık sadece. Çok savaştık. Bulduğunuz pozisyonları atamazsanız zorlanırsınız.

ATIBA GÖREVİNİ YAPTI

RÜZGARIN çok etkisi oldu. Oyuncularım vuruşları açısından büyük zorluk çekti. İlk yarıda Olcay, Sosa 2. yarı Gomez, Cenk’le çok pozisyonumuz var. Aatıf ile onlar da yakaladı. Daha farklı olacak maçtı ama 2-0 bitti. Siz bırakırsanız her takım oynar. Bütün oyuncularımı ve seyirciyi tebrik ediyorum. İnşallah perşembe günü de taraftarımız yanımızda olur. Sahamızda önemli bir maç olacak.

ATIBA da oynamayan Gökhan Töre de bu takımın birer parçası. Takım dediğiniz bu oyunculardan kurulu. Atiba görevini iyi yapıyor. Biz de oynatıyoruz. Baktık dinlendi biz de oynattık. Tüm oyuncularım ellerinden gelen gayreti gösterdi.

Haberin Devamı

GÖKHAN’IN zehirlendi, 4-5 gün ayrı kaldı. İdman eksiği vardı. Riske etsek olabilirdi ama sakatlık da yaşayabilirdi. Yerine başka oyuncuları kullanmayı tercih ettik.”