Gazete Vatan Logo
TFF 1.Lig Göztepe son 9 maça odaklandı

Göztepe son 9 maça odaklandı

Göztepe Kulübü Başkanı Sepil: "Ben hep istikrardan yana olmak istedim ama hayatta her şey tam planlandığı gibi gitmiyor."

Göztepe son 9 maça odaklandı

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, "Ben hep istikrardan yana olmak istedim ama hayatta her şey tam planlandığı gibi gitmiyor." dedi.

Sepil, teknik direktör Yılmaz Vural'la Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, TFF 1. Lig'in ilk 25 haftalık bölümünde Okan Buruk'un takıma önemli hizmetlerde bulunduğunu, eski çalıştırıcılarının Akhisar Belediyespor'daki başarısının kendilerini mutlu edeceğini kaydetti.

Sepil, Yılmaz Vural'a "hoş geldin" diyerek, şöyle konuştu:

"Ben hep istikrardan yana olmak istedim ama hayatta her şey tam planlandığı gibi gitmiyor. Maalesef son haftalarda istediğimiz başarıyı gösteremedik ve bunun ardından hocamız ayrılmak istedi. Kendisi futbolcularımız ve bizlerle konuşarak kulübümüze başarı dileyerek veda etti. Okan Buruk ile yollarımızı ayırdıktan sonra Yılmaz hocam ile görüştük. Yılmaz Vural'ı Göztepe futbol takımını daha ileriye, hedeflerine ulaştırması için tam yetkiyle iş başına getirdik, kendisine başarılar diliyoruz."