Gazete Vatan Logo
Futbol F.Bahçe'yi şoke eden sakatlık!

F.Bahçe'yi şoke eden sakatlık!

Pierre Webo, 34. dakikada aşil tendonu bölgesinde yaşadığı sakatlık sonrasında oyuna devam edemedi.

F.Bahçe'yi şoke eden sakatlık!

Spor Toto Süper Lig 19. haftasında Eskişehirspor'a konuk olan Fenerbahçe'de Pierre Webo şoku yaşandı. İlk yarıda bir pozisyonda yerde kalan Kamerunlu oyuncu yerini Emre'ye bıraktı.



Golcü oyuncunun aşil tendonundan yaşadığı sakatlık nedeniyle oyundan çıktığı ve durumunun daha sonra yapılacak kontrollerina ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Tedavi için kenara gelen Webo oyuna devam edemedi. Acı nedeniyle ağladığı görülen Webo, ambulans ile hastaneye kaldırıldı.



F.BAHÇE'DEN AÇIKLAMA GELDİ!

"Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşan Fenerbahçemizde maçın 34. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Kamerunlu golcümüz Pierre Webo’nun MR’ı çekildi.

Göztepe Medical Park Hastanesi’nde çekilen MR sonrasında Kulüp Doktorumuz Doç. Dr. Burak Kundarıcıoğlu Webo’nun sağlık durumu ile açıklamalarda bulundu. Doç. Dr. Burak Kundarıcıoğlu,"Oyuncumuzun çekilen MR ve tomografisinde, peroneal kasta ve kasın zarında kısmi yırtık ve kanama tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine başlanılmıştır" dedi.

Haberin Devamı